Αυτό ήταν το πιο τολμηρό beauty trend που είδαμε στο φετινό Met Gala!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό ήταν το πιο τολμηρό beauty trend που είδαμε στο φετινό Met Gala!

Ξέχνα όσα ήξερες για τα φρύδια...

Εντυπωσιακά smoky eyes, μεταλλικές σκιές, σκούρες αποχρώσεις στα χείλη, ακριβά μανικιούρ (όπως αυτό της Gigi Hadid) ήταν μόνο μερικά από τα beauty trends που προτίμησαν οι διάσημες κυρίες για τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2016.

Δες ακόμη: Met Gala 2016: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των stars


Κι ενώ όλες οι παραπάνω τάσεις στο μακιγιάζ, η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενες, λόγω του θέματος ( Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology), αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να δούμε τις διάσημες κυρίες να πειραματίζονται με τα φρύδια τους...

1kim d8fba


Πηγαίνοντας αντίθετα στην τελευταία τάση σε ό,τι αφορά την περιποίηση των φρυδιών, που θέλει τα φρύδια να είναι πυκνά, «γεμάτα» και καλοσχηματισμένα, αρκετές ήταν οι stars που στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε έξω από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να εμφανιστούν με βαμμένα φρύδια, που μετά βίας μπορούσες να ξεχωρίσεις. Kim Kardashian , Katy Perry, Taylor Swift και Sienna Miller επέλεξαν να βάψουν τα φρύδια τους σε μία ανοιχτή ξανθιά απόχρωση ενώ η Lily Aldridge προτίμησε μια πιο glitter- χρυσή εκδοχή τους!

5lily 523ce

Δες τες όλες στη gallery!