Get the Look: Δες πώς μπορείς να αντιγραψεις το glam μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker!

Βιβή Αγγελάκη
Get the Look: Δες πώς μπορείς να αντιγραψεις το glam μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker!

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look της στο Met Gala!

Η Sarah Jessica Parker φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαμπερό event (Met Gala) που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Μεγάλο Μήλο»! Πιστή στο signature beauty look της η αγαπημένη ηθοποιός «έπαιξε» με το μακιγιάζ των ματιών της, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό smoky eye look σε μεταλλικές αποχρώσεις ενώ κράτησε τις «ισορροπίες» στο μακιγιάζ της, επιλέγοντας μία απαλή ροζ, απόχρωση για τα χείλη της!

SJP REUTERS 795x400 75d5e


«Τα έντονα μάτια είναι πάντα μία από τις προτεραιότητες της Sarah» επισημαίνει η makeup artist, Leslie Lopez, η οποία μας αποκαλύπτει βήμα- βήμα όλες τις λεπτομέρειες και φυσικά τα προϊόντα για το πώς μπορούμε να πετύχουμε και εμείς, μόνες μας, ένα αντίστοιχο look.

Δες ακόμη: Αυτό ήταν το πιο τολμηρό beauty trend που είδαμε στο φετινό Met Gala!

First all let all take minute check out look eb315


Επιδερμίδα: Με τα δάχτυλά μου, άπλωσα το Laura Mercier Silk Crème Moisturizing Photo Edition Foundation στην απόχρωση Bamboo Beige για να πετύχω μία απόλυτα φυσική λάμψη. Εφάρμοσα το foundation μόνο στα σημεία του προσώπου που έπρεπε να βελτιώσω την υφή της επιδερμίδας.


Ψηλά στα ζυγωματικά, στο ντεκολτέ και στην Τ- ζώνη του προσώπου: Άπλωσα το Laura Mercier Shimmer Bloc στην Golden Mosaic απόχρωση, για ένα shimmery bronze gold αποτέλεσμα.

Sarah Jessica Parker Responding Hater Instagram ad81e


Για το smoky eye look: Αρχικά άπλωσα το μαλακό μολύβι-σκιά στο κινητό βλέφαρο Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour στην απόχρωση Tuxedo, το οποίο ανάμειξα με το Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour στη Rosegold απόχρωση για να κάνω πιο φωτεινό το eye look. Στη συνέχεια, με τα δάχτυλά μου πέρασα το Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour στην απόχρωση Gilded Gold στο κόκκαλο των φρυδιών . Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ στα μάτια περνώντας αρχικά τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων και στη συνέχεια με τη μάσκαρα (Rimmel London Extra Super Lash Mascara).

laura mercier met gala 2016 df3dc


Χείλη: Έκανα ένα layering χρησιμοποιώντας το Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour στην απόχρωση Infatuation και το Laura Mercier Lip Glace στην απόχρωση Bronze Gold Accent για πιο λαμπερό αποτέλεσμα!