Oh God! Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα βερνίκια με γεύση τηγανητό κοτόπουλο!

Βιβή Αγγελάκη
Oh God! Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα βερνίκια με γεύση τηγανητό κοτόπουλο!

Τώρα έχεις σοβαρό λόγο να γλείφεις τα δαχτυλά σου 

Είναι μεσημέρι, η πείνα «χτυπάει» κόκκινο, δεν είναι πρωταπριλιά, είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας και αυτή η είδηση σίγουρα θα σε κάνει να ανατριχιάσεις σκεφτόμενη αφενός το τηγανητό κοτόπουλό (όπως εμένα αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ ετούτες τις λέξεις), αφετέρου να γλείφεις τα δάκτυλά σου, πόσο μάλλον αν είσαι ένα κορίτσι που χωρίς φόβο και πάθος δηλώνει λάτρης του φαγητού!

Τα πρώτα βερνίκια με γεύσεις είναι γεγονός και η γνωστή αλυσίδα φαγητού KFC ( Kentucky Fried Chicken) μπορεί να περηφανεύεται γι αυτή τη beauty καινοτομία!

kfc chicken nail polish 3 24ed9
giphy 8f8e1

Οι δύο πιο signature, γεύσεις του αμερικάνικού brand, η Original Recipe και Hot & Spicy μόλις κυκλοφόρησαν σε βερνίκια και ναι, όπως καταλαβαίνεις η είδηση έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου με χιλιάδες να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι και φυσικά τα κορίτσια που τρώνε ήδη τα νύχια τους να μην έχουν καμία σωτηρία να κόψουν την κακή αυτή συνήθεια...

kfc nail polish 1 0b26e


Σύμφωνα με το Adweek, η KFC σε συνεργασία με τους τεχνολόγους τροφίμων της McCormick, χρησιμοποίησε το «μυστικό μείγμα από 11 βότανα και μπαχαρικά» που υπάρχουν στο διάσημο κοτόπουλο της KFC, προκειμένου να αναπτύξουν τη σωστή φόρμουλα.

kfc nail polish 3 5dea8


Όσο για την εφαρμογή του: «Για να χρησιμοποιήσει κανείς το βερνίκι, το μόνο που έχει να κάνει είναι να απλώσει μία στρώση, να περιμένει να στεγνώσει όπως ένα κανονικό βερνίκι και μετά να αρχίζει να το δοκιμάζει γλείφοντας τα δάχτυλά του» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του brand, αποδεικνύοντας στην πράξη πως «Finger Lickin' Good»!


Μάλιστα, εδώ μπορείς να δεις το video που δημιούργησε η KFC και είναι μέρος της καμπάνιας!

{youtube}eZMtaHjTDS4{/youtube}


Και κάπου εδώ έρχομαι να σε προσγειώσω και να σου πω πως τα εν λόγω «φαγώσιμα» βερνίκια είναι διαθέσιμα προς το παρόν μόνο στο Hong Kong!

kfc chicken nail polish 1 f48b8