Γιορτή της Μητέρας:Η συνεργασία της Biotherm βοηθά 10,000 έγκυες να γεννήσουν με ασφάλεια

Βιβή Αγγελάκη
Γιορτή της Μητέρας:Η συνεργασία της Biotherm βοηθά 10,000 έγκυες να γεννήσουν με ασφάλεια

#EveryMomCounts

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Biotherm, η Christy Turlington Burns και ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Every Mother Counts” ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για να βοηθήσουν 10,000 έγκυες να γεννήσουν με ασφάλεια και να γίνουν μητέρες. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η Biotherm θα δωρίσει 100.000 δολάρια ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα, εκπαίδευση καθώς και απαραίτητες προμήθειες 10.000 μέλλουσες μητέρες που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Christy Turlington Burns ίδρυσε τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “Every Mother Counts” μετά την πολύπλοκη γέννα της κόρη της, στην οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει γυναίκες ανά την υφήλιο που έχουν δύσκολες γέννες. Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κίνημα για την υγεία των γυναικών, η Biotherm θα μοιραστεί το μήνυμα του οργανισμού “Every Mother Counts” σε όλα τα διαδικτυακά μέσα που διαθέτει κατά τη διάρκεια του Μαΐου.

EMC official PR pictures in the field 1 34029

Η Biotherm είναι περήφανη υποστηρικτής της Christy Turlington Burns στην εκστρατεία που ξεκίνησε μετά από μια πολύ προσωπική εμπειρία για να μεταμορφωθεί σε ένα παγκόσμια κίνημα που στόχο έχει την προστασία της ζωής των γυναικών.

EMC official PR pictures in the field 2 1bff1


Όταν κανείς συναντά την Christy Turlington Burns δεν μπορεί παρά να παθιαστεί με την υγεία των γυναικών που εγκυμονούν. Όταν έγινε για πρώτη φορά διεθνής πρέσβειρα της Biotherm, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της που την οδήγησε στην δημιουργία του οργανισμού “Every Mother Counts”: αν δεν βρισκόταν ανάμεσα σε μια ομάδα ειδικευμένου προσωπικού όταν γεννούσε την κόρη της, ίσως δεν θα είχε καταφέρει να επιβιώσει, αφού κατά τη διάρκεια της γέννας υπέστη σοβαρή εσωτερική αιμορραγία. Αργότερα, όταν ενημερώθηκε ότι 303.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της γέννας, και ότι 98% από αυτούς του θανάτους θα μπορούσαν να έχουν αποφθεχθεί, η Christy Turlington Burns αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τα δεδομένα.

EMC official PR pictures in the field 4 8b7a1


Ο οργανισμός που ίδρυσε, δραστηριοποιείται σε τρεις άξονες: Εκπαίδευση, Μεταφορές και Προμήθειες. Ο “EMC'” προσφέρει προγράμματα υποστήριξης και σεμινάρια σε φοιτητές ώστε να αποκτήσουν γνώσεις μαιευτικής, προσφέρει κουπόνια που επιτρέπουν την μετακίνηση των εγκύων σε μέρη όπου υπάρχουν κλινικές και φροντίζει ώστε οι κλινικές να έχουν ηλιακή ενέργεια και αυτονομία.

EMC official PR pictures in the field 5 55950

Μέχρι σήμερα, η δουλειά του οργανισμού έχει βοηθήσει πάνω από 400.000 γυναίκες ανά τον κόσμο. Και για να ευαισθητοποιεί διαρκώς το κοινό γύρω από την πραγματικότητα που βιώνουν οι γυναίκες που ετοιμάζονται να γεννήσουν, ο οργανισμός συμμετέχει σε μαραθωνίους και άλλες διοργανώσεις. Δρώντας με έναν πολύ προσωπικό τρόπο για να μοιραστεί αυτό το μήνυμα, η Christy Turlington Burns τρέχει σε μαραθωνίους για να δημιουργήσει αναγνωσιμότητα για τα προβλήματα που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν καθώς φέρνουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

EMC official PR pictures in the field 3 d327c


«Μαζί μπορούμε να κάνουμε την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά κα την γέννα πιο ασφαλή για κάθε γυναίκα, όπου κι αν βίσκονται.»


Εξάλλου, #EveryMomCounts.