Selena Gomez: Γιατί αποφεύγει να λούζεται κάθε μέρα & τι κάνει για να μη βγάζει σπυράκια;

Βιβή Αγγελάκη
Selena Gomez: Γιατί αποφεύγει να λούζεται κάθε μέρα & τι κάνει για να μη βγάζει σπυράκια;

Οι λύσεις SOS της pop star ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε περιοδεία

Πριν λίγο καιρό αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue, τα διατροφικά και όχι μόνο, tips που την έκαναν να χάσει τα περιττά κιλά ενόψει της νέας της περιοδείας «Revival». Αυτή τη φορά,όμως, η Selena Gomez μίλησε στο Allure, και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τα βήματα της καθημερινής φροντίδας των μαλλιών της , το κάθε πότε λούζεται (εξηγεί γιατί δε λούζεται κάθε μέρα) και φυσικά πώς αντιμετωπίζει ή καλύτερα πώς προλαμβάνει τα μικρά αλλά άκρως ενοχήτικά, σπυράκια στο πρόσωπό της τώρα που βρίσκεται σε tour.

Πώς κατάφερε κι έγινε κορμάρα τόσο γρήγορα; Αυτά είναι τα μυστικά της Selena Gomez!

ChAH3nLW4AA4vJ8 59ce8


-Πώς φροντίζει τα μαλλιά της ;

Χωρίς φόβο και πάθος αποκαλύπτει, λοιπόν: «Δεν λούζω σε καθημερινή βάση τα μαλλιά μου. Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό , αλλά είναι πραγματικά πολύ κακό για τα μαλλιά μου. Μερικοί από τους καλύτερους μου φίλους, δεν μπορούν χωρίς να μη λουστούν κάθε δύο μέρες,όμως, στη δική μου περίπτωση, δίνω όλα τα credits στη μαμά και το μπαμπά μου, επειδή έχω πυκνά μαλλιά, είναι καλύτερά όταν δεν τα λούζω συνέχεια (δείχνουν καλύτερα όσο λιγότερο μπορώ να τα λούσω).

Selena Gomez Covers Billboard 1 de4ca

Στην τρίτη ημέρα, τα μαλλιά μου πραγματικά είναι πολύ ωραία. Οι μπούκλες μου «στέκονται» καλύτερα, και τα προϊόντα «δουλεύονται» καλύτερα στα μαλλιά μου. Είναι τόσο παράξενο, αλλά ισχύει! Χρησιμοποιώ λίγο ξηρό σαμπουάν και το «δουλέυω» με τα δάχτυλά μου ανάμεσα στα μαλλιά μου για να δώσω όγκο. Συνήθως την τεταρτη μέρα είναι η στιγμή που πρέπει να λουστώ σίγουρα»

ESP1244322b074c376 0 3865b


-Όσο για τα ενοχλητικά σπυράκια... η 23χρονη pop τραγουδίστρια δεν ντρέπεται να παραδεχτεί αφενός οτι έχει, αφετέρου να μοιραστεί τη λύση SOS για να τα καταπολεμήσει, πόσο μάλλον τώρα που έχει ξεκινήσει την περιοδεία της και όλα πρέπει να είναι τέλεια!


«Το πηγούνι μου είναι το χειρότερο σημείο (που βγάζω σπυράκια), και αυτό γιατί κρατάω το μικρόφωνο όσο πιο κοντά στο στόμα μου, καθώς πρέπει να ακούγονται και οι πιο απαλοί (soft) ήχοι στο τραγούδι. Έτσι, το πηγούνι είναι πάντα η πρώτη περιοχή που βγάζω σπυράκια και πρέπει να αντιμετωπίσω. Συνήθως βάζω μια μάσκα και έναν υγραντήρα στο πρόσωπό μου μετά από κάθε show.»