Kylie Jenner: Τα 3 top beauty tips και οι δηλώσεις της για τα μαλλιά που θα σε ξαφνιάσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Kylie Jenner: Τα 3 top beauty tips και οι δηλώσεις της για τα μαλλιά που θα σε ξαφνιάσουν!

Διάβασε και θα καταλάβεις...

Συστάσεις για την Kylie Jenner δεν χρειάζονται! Μπορεί να είναι μόλις 18χρονών όμως η νεαρή reality star ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, θέτοντας πλέον (μαζί με τις αδερφές της) τους δικούς τους κανόνες στο beauty κόσμο σε παγκόσμια κλίμακα.

Kylie Jenner 2016 3a4f2


Η Kylie, λοιπόν, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο Αγγλικό Glamour και εκτός από το contouring, τα τρία αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και όσα την κάνουν να αισθάνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση, αποκάλυψε τα 3 top beauty tips και φυσικά για 546345645 φορά έκανε δηλώσεις για τα μαλλιά της, που αυτή τη φορά μας ξάφνιασαν ...


- Ποιες είναι οι τρεις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς;

Η μικρή Jenner μας προτρέπει:

«1) Πάντα πρέπει να φοράμε αντηλιακό,
2)να ενυδατωνόμαστε σωστά
3)να πλένουμε-καθαρίζουμε πάντα το πρόσωπό μας πριν πάμε για ύπνο»


Και περνάμε στα μαλλιά...

Kylie Jenner Rainbow Hair Coachella 2016 4a41a

Και ενώ μπαίνοντας η νέα χρονιά, όλοι θυμόμαστε την αλλοπρόσαλλη δήλωσή της, πως το 2016 θα ήθελε να μετριάσει τις ακρότητες στην εμφάνισή της και να ακολουθήσει ένα πιο φυσικό look στα νύχια, τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της - λόγια που ποτέ δεν τήρησε , μιας και την έχουμε δει μέχρι τώρα με ροδακινί, πράσινα και ροζ hairlook, αυτή τη φορά, η απάντηση της στην ερώτηση ποιο είναι το ένα και μόνο πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ στα μαλλιά της, μας ξάφνιασε μιας και ήταν ειλικρινής και με αρκετή δόση αυτογνωσίας!


«Δεν πρόκειται να ξαναπώ ποτέ, γιατί νιώθω οτι ήδη έχω κάνει πολλά πράγματα που αρχικά είχα πει «εγώ δεν πρόκειται να τα κάνω ποτέ», οπότε δεν ξέρω - ποτέ μη λες ποτέ!»

kylie jenner lands her own elle cover 1609912 1451495557.640x0c 10697

Οι beauty στόχοι της Kylie Jenner για το 2016 θα σας κάνουν σίγουρα να γελάσετε!


Όσο για το πόσο καιρό πριν αποφασίζει μία αλλαγή στα μαλλιά της απαντά... «Ειλικρινά, αποφασίζω τι να κάνω στα μαλλιά μου, εκείνη τη μέρα. Ποτέ μία μέρα ή καιρό πριν. Ποτέ δεν το προγραμματίζω ή δε το σκέφτομαι για καιρό.»