«Δεν θα ήταν ωραίο να μυρίζουμε όλοι NIVEA;»

«Δεν θα ήταν ωραίο να μυρίζουμε όλοι NIVEA;»

Μέσα από τη νέα καμπάνια «Δεν θα ήταν ωραίο να μυρίζουν όλα NIVEA;», η NIVEA μας ξυπνά συναισθήματα γεμάτα αγάπη και φροντίδα και μας προσκαλεί να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία... αισθήσεων!

Πώς γίνεται κάτι που δε φαίνεται να το αναγνωρίζεις με τα μάτια κλειστά; Πώς γίνεται κάτι που δεν πιάνεται να σε αγγίζει τόσο ώστε να το θυμάσαι για πάντα; Πόσες αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει μια μυρωδιά;

Η NIVEA, μέσα από τη νέα καμπάνια «Δεν θα ήταν ωραίο να μυρίζουν όλα NIVEA;», αποδεικνύει πως είναι μια από τις πιο αγαπημένες μυρωδιές του κόσμου και μέσα από τα νέα προϊόντα της θα σας «ταξιδέψει» πίσω, στα πιο αγαπημένα σας χρόνια!

Σας προσκαλούμε να ζήσετε κι εσείς από κοντά μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων, την Παρασκευή 20 Μαΐου από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, στο Athens Metro Mall και σας περιμένουμε να μας διηγηθείτε όλες εκείνες τις αγαπημένες αναμνήσεις, που σας ξυπνά το μοναδικό άρωμα της NIVEA!

Αναμφισβήτητα, η όσφρηση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η πιο δυνατή αίσθηση του ανθρώπου. Είναι αποδεδειγμένο, ότι οι αγαπημένες μυρωδιές μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας και μπορούν να μας ξυπνήσουν συναισθήματα, αναμνήσεις και επιθυμίες. Αυτή η κοινή παραδοχή είναι που ενέπνευσε τη NIVEA, η οποία φέτος θα μας φροντίσει με προϊόντα εμπνευσμένα από τη NIVEA Crème και θα μας χαρίσει μέσα από αυτά, την υπέροχη μυρωδιά της. Η αγαπημένη μυρωδιά της κλασικής κρέμας NIVEA, μπορεί να μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, να μας θυμίσει ανθρώπους που αγαπάμε πολύ, να μας συγκινήσει, να μας γεμίσει με συναισθήματα αγάπης, νοσταλγίας, καθώς αποτελεί παγκοσμίως μία από τις πιο αγαπημένες μυρωδιές και #MyrizeiAnamniseis.

Για να μας το αποδείξει αυτό, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, η NIVEA κάλεσε 7 γυναίκες να συμμετάσχουν σε ένα πείραμα... να μυρίσουν τη κλασική κρέμα NIVEA, με κλειστά μάτια, να αναγνωρίσουν το προϊόν και να περιγράψουν τα συναισθήματα που προκάλεσε και τις αναμνήσεις που ανακάλεσε, η μοναδική της μυρωδιά.

Δείτε τι έγινε... https://www.youtube.com/watch?v=ELwVhrRS-to&feature=youtu.be