Έχεις ευαίσθητα δόντια; Η νέα σειρά στοματικής υγείας της Frezyderm είναι αυτό που ζητάς!

Βιβή Αγγελάκη
Έχεις ευαίσθητα δόντια;  Η νέα σειρά στοματικής υγείας της Frezyderm είναι αυτό που ζητάς!

Για τέλειο, λαμπερό χαμόγελο!

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με ένα ζεστό χαμόγελο! Όμως, το λαμπερό χαμόγελο προϋποθέτει γερά και υγιή δόντια. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις ευαίσθητα δόντια, τα οποία «διαμαρτύρονται» κάθε φορά κάθε φορά από τα κρύα ή και τα ζεστά ροφήματα και φαγητά;

Η νέα, εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγιεινής της Frezyderm , Oral Science για ευαίσθητα δόντια , χαρίζει όχι μόνο ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά μία ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για ένα υγιές στόμα και γερά δόντια, που δε γίνεται να μην λατρέψεις!

Αρχικά, η οδοντόπαστα Sensitive Teeth Toothpaste (που είμαι σίγουρη θα σε εντυπωσιάσει, όπως εμένα, από τη συσκευασία της και μόνο) δίνει τη λύση για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δοντιών (δυσανεξία σε κρύες, ζεστές ή όξινες τροφές και ροφήματα, έντονη μάσηση, εισπνοή κρύου αέρα). Συγχρόνως, καταπολεμά την πλάκα, αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων, προστατεύει από την τερηδόνα, έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και φυσικά προσφέρει ευχάριστη δροσερή αναπνοή.

frezyderm oral a3ad1


Και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το στοματικό διάλυμα Sensitive Teeth Mouthwash ολοκληρώνει την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών.

tumblr static tumblr static filename 640 fa574

Bonus tip: Η φροντίδα του στόματος θα πρέπει να είναι συστηματική, καθώς η καθημερινή επαφή με τροφές και υγρά, που καταναλώνουμε, αλλά και άλλοι παράγοντες, όπως ορμονικές αλλαγές ή θέματα υγείας, φθείρουν τα δόντια και διαταράσσουν το οικοσύστημα της περιοχής!