Δεν έχεις χρόνο για hairstyling;Η Ciara σου δίνει την πιο τέλεια ιδέα για το χτένισμά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Δεν έχεις χρόνο για hairstyling;Η Ciara σου δίνει την πιο τέλεια ιδέα για το χτένισμά σου!

Ιδανική για τις μέρες που απλά δεν προλαβαίνεις...

Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που δεν έχεις χρόνο για τίποτε (πόσο μάλλον για το χτένισμά σου) αλλά από την άλλη, δεν θέλεις να είσαι απεριποίητη, πόσο μάλλον όταν έχεις να βγεις και να εντυπωσιάσεις... Τι κάνεις; Βλέπεις τα Billboard Music Awards και παίρνεις ιδέες...

Billboard Music Awards: Τα 4 πιο hot beauty trends της μεγάλης βραδιάς!

Η Ciara ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες και sexy παρουσίες της προχθεσινής βραδιάς. Εκτός από το super αποκαλυπτικό Philipp Plein φόρεμά της, μας εντυπωσίασε με το αβίαστα sexy και παράλληλα πολύ απλό χτένισμά της, που αν έχεις αφέλειες πρέπει να αντιγράψεις ASAP!

Ciara Hair Makeup 2016 Billboard Music Awards 4 e51d7

Αντί για τον κλασικό Χολυγουντιανό updo, η Ciara προτίμησε ένα χαλαρό κότσο στο πίσω μέρος που ναι, μπορείς εύκολα να πετύχεις και μόνη σου (αν δεν τον καταφέρει ήδη).

Ciara Hair Makeup 2016 Billboard Music Awards 2 549a1

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό ponytail και πριν φτάσεις στο τελικό στάδιο να σταθεροποιήσεις τα μαλλιά σου με το λαστιχάκι να δημιουργήσεις ένα κότσο όπως στην παρακάτω φωτό.

Ciara Hair Makeup 2016 Billboard Music Awards 3 39eff

Στην ουσία πρόκειται για μία μισοτελειωμένη, χαλαρή κοτσίδα, που θα πρέπει να σου θυμίσω πως είναι από τα πιο hot hair trends της σεζόν.

billboard ciara2 3702c