Βeauty Alert! H Lily Rose Depp είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chanel, N°5 L’EAU!

Βιβή Αγγελάκη
Βeauty Alert! H Lily Rose Depp είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chanel, N°5 L’EAU!

Μάθε τα πάντα 

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, όμως η Lily-Rose Depp έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της Μόδας και της Ομορφιάς. Χάρη στην elegant ομορφιάς της έχει κάνει ήδη το πρώτο της fashion editorial, περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, παρέα με μερικές από τις μεγαλύτερες και διασημότερες σταρ του πλανήτη , πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του μεγάλου οίκου για τη σειρά γυαλιών ηλίου Pearl και στις αρχές αυτού του χρόνου έγινε εξώφυλλο στο ανοιξιάτικο τεύχος του LOVE Magazine.


Αυτή τη φορά, η κόρη των Johnny Depp και Vanessa Paradis έρχεται να μας ενθουσιάσει με τη νέα της beauty συνεργασία με το γαλλικό οίκο!

Η Lily-Rose Depp είναι κυριολεκτικά αγνώριστη στο πρώτο της εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού

LILY ROSE CHANEL 45927 f9e1e


Εδώ και λίγες ώρες, λοιπόν, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Lily-Rose Depp επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος N°5 L’EAU του οίκου Chanel, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge και ιδού η επίσημη ανακοίνωση:

Lily Rose Depp 640x427 ec5d9

«Η CHANEL βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η Lily-Rose Depp έχει επιλεγεί ως το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα N ° 5 L'EAU, που δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Johan Renck, ενώ η καμπάνια θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2016.


Η νεαρή, απερχόμενη ηθοποιός ηθοποιός είναι ήδη το πρόσωπο για τη συλλογή γυαλιών Pearl του οίκου CHANEL που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Εκπροσωπώντας τη γενιά της και τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης για την τελειότητα, «φέρνει» στο iconic άρωμα του οίκου τη νεανική φρεσκάδα και την ομορφιά της.

Lily Rose Depp 2 Vogue 23May16 Getty b 426x639 61bf1


Η Lily-Rose Depp θα πρωταγωνιστήσει σύντομα σε τρεις ταινίες: Στη Yoga Hosers σε σκηνοθεσία Kevin Smith, στη Planetarium σε σκηνοθεσία της Rebecca Zlotowski, και στη La danseuse (The Dancer) σε σκηνοθεσία Stéphanie Di Giusto.»