Οι 2 hot αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου αυτή τη σεζόν!

Βιβή Αγγελάκη
Οι 2 hot αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου αυτή τη σεζόν!

Plus: Θα τις δεις να φοριούνται παντού!

Μπορεί τα #bracelet nails να είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο hot τάσεις, όμως αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που α) ψηφίζουν μονοχρωμία στα νύχια τους β) είναι παθιασμένες με τις νέες τάσεις στα χρώματα... τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα, μιας και μόλις βρήκες τις 2 αποχρώσεις που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν!

#Bracelet Nails: Αυτή είναι η τελευταία, μεγάλη τάση στο nail art!


Ποιες είναι αυτές; Τα χρώματα που ανακήρυξε η Pantone για το 2016, ως τα χρώματα της χρονιάς, το Rose Quartz, μια παστέλ, απαλή ροζ απόχρωση και το Serenity, ένα απαλό γαλάζιο, που δε γίνεται να μη λατρέψεις!

FotorCreated 32a07
IMG 6947 92afe


Γιατί τις αγαπήσαμε και θα της αγαπήσεις και εσύ με την πρώτη ματιά;

Κολακεύουν κάθε τόνο δέρματος, δίνοντας ένα extra chic beauty bonus στο όλο look, ενώ ιδιαίτερα τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιδερμίδα μας θα αποκτά μια sunkissed απόχρωση, θα κάνουν την τέλεια αντίθεση! Παράλληλα, μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα περισσότερα, αέρινα καλοκαιρινά μας outfits, όπως ένα total white look και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε όλες τις περιστάσεις!

rose quartz nails serenity nails 2 49481


Το beauty ραντάρ μας, εντόπισε τα πιο hot βερνίκια προκειμένου να βάψεις τα νύχια σου στα πιο in fashion χρώματα! Δες τα όλα στη gallery!

nails inc 600x600 6cc01