Το trick για να φαίνονται τα μαλλιά σου πάντα τέλεια στις φωτογραφίες!

Βιβή Αγγελάκη
Το trick για να φαίνονται τα μαλλιά σου πάντα τέλεια στις φωτογραφίες!

Διάβασε προσεκτικά!

Οι φωτογραφίες είναι από τα must (κυρίως) των διακοπών και είτε επιλέγεις να τις κρατάς αποθηκευμένες στο κινητό σου για να σου θυμίζουν τις ωραίες στιγμές είτε να τις «ανεβάζεις» στα social media, πάντα υπάρχουν οι κανόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν να το κάνεις ακόμη καλύτερα (και το βασικότερο να φαίνεσαι ακόμη καλύτερη)!


Εκτός από τα φίλτρα, το μακιγιάζ, τη γωνία λήψης αλλά και τα ρούχα που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να αναδείξεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου και να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες, με το παρακάτω, πανεύκολο trick θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πάντα υπέροχα στις φωτός. (Κι όταν λέω υπέροχα , για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να αλλάξεις ριζικά χρώμα ή να βάψεις τη ρίζα που κατέβηκε, αλλά να φαίνονται πάντα πλούσια και χωρίς φριζάρισμα).

WTFSG Best Model Selfies Alessandra Ambrosio 004cb


Το trick, λοιπόν, έχει να κάνει με το φωτισμό και τη θέση σου! Βεβαιώσου πως το φως - του ήλιου ή το φλας της φωτογραφικής μηχανής – είναι πάντοτε μπροστά σου. Αν το φως είναι πίσω σου, τονίζεται ακόμη και το παραμικρό φριζάρισμα στα μαλλιά σου, ενώ παράλληλα αν «περνάει» φως ανάμεσα στα μαλλιά σου, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται πιο λεπτά ή λιγότερο πλούσια.

Sem Título 15 9db5d


Ανακεφαλαιώνουμε:Ο φωτισμός από μποροστά ( δηλαδή, το να έχεις απέναντι σου και όχι πίσω σου τον ήλιο) κάνει τα μαλλιά να δείχνουν υγιή, λαμπερά και με όγκο!