Αυτά τα κραγιόν με λουλούδια είναι ό,τι πιο περίεργο έχουμε δει τελευταία!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά τα κραγιόν με λουλούδια είναι ό,τι πιο περίεργο έχουμε δει τελευταία!

Έχουν γίνει ήδη viral και είναι η νέα μας beauty εμμονή!

Είτε είσαι lip addict – κοινώς εθισμένη με τα κραγιόν- είτε μπορείς να ζήσεις και χωρίς να τα έχεις στο νεσεσέρ σου, αυτή η είδηση- νέα beauty μανία δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκινήτη, μιας και θα σε κάνει να ξεχάσεις την κλασική εικόνα που είχες στο μυαλό σου για τα κραγιόν...


Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, έκαναν την εμφάνισή τους στα social media (εμείς τα είδαμε στο Instagram- εξού και οι φωτογραφίες) τα jelly flower lipsticks, τα οποία έχουν ήδη γίνει viral.

flower lipstick kailijumei 19 a91a9


Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, στην ουσία είναι διάφανα κραγιόν με βασικό συστατικό στη σύνθεσή τους το τζελ, ενώ περιέχουν μικρά κομματάκια-φύλλα από χρυσό και στο κέντρο τους ένα αληθινό, μικρoσκοπικό λουλούδι.

flower lipstick kailijumei 8 4797b
flower lipstick kailijumei 16 fdddb


Οι «μαγικές ιδιότητες» των εν λόγω κραγιόν όμως, δεν σταματούν εδώ... Σύμφωνα με αρκετούς φανς, τα κραγιόν προσφέρουν μία φυσική, glossy ροζ λάμψη, ενώ το χρώμα αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος!!

flower lipstick kailijumei 15 8eb71
flower lipstick kailijumei 24 732b9


Τα κραγιόν δημιουργήθηκαν από το beauty brand από την Κίνα που τα δημιούργησε, Kailijumei, κοστίζουν γύρω στα 30 δολάρια , κατόπιν παραγγελίας, και έχουν ήδη γίνει sold out, ενώ μπορείς να δεις όλη τη συλλογή εδώ.
Πραγματικά εντυπωσιακά!

444803 d886dde9786e4a32a00a0a20aa97fcbe 8659b


Δηλώνουμε ενθουσιασμένες με τη νέα μπιουτοτρέλα και αναρωτιόμαστε τι έχει να πει η Kylie Jenner για όλα αυτά!