Eva Mendes: Ποιο beauty trick «δανείζεται» από τη ρουτίνα των μωρών της;

Βιβή Αγγελάκη
Eva Mendes: Ποιο beauty trick «δανείζεται» από τη ρουτίνα των μωρών της;

Λιπαρά μαλλιά; Όχι πιά! Δες το τρικ της Eva Mendes!

Στα τέλη Απριλίου υποδέχτηκε στον κόσμο μαζί μετο σύζυγό της, Ryan Gosling, τη δεύτερη κορούλα τους, Amada Lee Gosling και από τότε η αλήθεια είναι πως οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί πολύ. Παρόλα αυτά, η Eva Mendes στα 42 της χρόνια παραμένει μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες του Hollywood και γι αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία!

Eva Mendes Flare Magazine 2014 01 720x981 ef28f


Κι όπως είναι λογικό, η μητρότητα φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή μίας γυναίκας- πόσο μάλλον στη beauty ρουτίνα της- και η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Πρόσφατα, λοιπόν, σε συνέντευξή της στο Refinery 29 αποκάλυψε το beauty trick που «ορκίζεται» και το οποίο «δανείζεται» από τη beauty ρουτίνα των μωρών της!

Eva Mendes top 2016 hd 52142


« Χρησιμοποιώ την πούδρα των μωρών στα μαλλιά μου. Απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει μία πιο ξηρή υφή στα μαλλιά μου, κάνοντάς τα πιο «διαχειρίσιμα» αν θέλω να τα πιάσω ψηλά. Αν τα αφήσω κάτω, λυτά, η πούδρα πάλι τους δίνει όγκο και ωραία υφή. Νομίζω πως αυτό το τρικ δουλεύει. Άλλο ένα πράγμα που το έχω πάρει από τη μαμά μου!»

shutterstock 31297294 09694


Αν , λοιπόν, α) αισθάνεσαι τα μαλλιά σου λιπαρά και β) ξέμεινες από ξηρό σαμπουάν, που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σωτήριο, τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις λίγη πούδρα για μωρά στις ρίζες των μαλλιών σου και στη συνέχεια να βουρτσίσεις πολύ καλά για να κατανεμηθεί παντού!