Το μυστικό για να δημιουργήσεις την αύρα ενός παραδεισένιου νησιού στο σπίτι σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό για να δημιουργήσεις την αύρα ενός παραδεισένιου νησιού στο σπίτι σου!

Η νέα σειρά Home & Linen Mists από τη Molton Brown

Γυρνάς στο σπίτι μετά από μία εξαντλητική μέρα, είναι καλοκαίρι, η ζέστη αρκετή, ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά μέχρι τη στιγμή που θα φύγεις για τις διακοπές σου και εσύ το μόνο που θέλεις είναι να δημιουργήσεις μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σου θυμίζει την αύρα που νιώθεις όταν πατάς το πόδι σου στο νησί και θα αφήσει τις σκέψεις σου να δραπατεύσουν!

Το μυστικό; Η νέα σειρά Home & Linen Mists της Molton Brown, που προστέθηκε στην πολυαγαπημένη της συλλογή αρωμάτων για το σπίτι.

Molton c9c3b

Δημιουργημένα από τους πιο διάσημους αρωματοποιούς στον κόσμο, τα αρώματα της καινούριας συλλογής αναζωογονούν άμεσα το πνεύμα και προσφέρουν βαθιά χαλάρωση μέσα από τις λουλουδάτες, ανατολίτικες νότες και τα λαμπερά κιτρώδη αρώματα έως τις ζεστές πικάντικες νότες μπαχαρικών. Αυτά τα κομψά αρώματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζονται με κάθε μοναδικό αρωματικό κερί και τα aroma reeds που φέρουν την υπογραφή της Molton Brown, γεμίζοντας τον αέρα και τα λευκά είδη με τις διακριτικές αρωματικές τους νότες. Η απόλυτη αρωματική εμπειρία για να αγκαλιάσει το χώρο σας.

Κάθε άρωμα δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα, συμπληρώνοντας άψογα το χαρακτήρα κάθε χώρου και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει!

molton brown home f29dd

YLANG-YLANG HOME & LINEN MIST: Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία βαθιά χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.
ORANGE & BERGAMOT HOME & LINEN MIST: Αναζωογόνησε το κλίμα του χώρου σου με μια λαμπερή αύρα πορτοκαλιών.
GINGERLILY HOME & LINEN MIST: Δρόσισε δελεαστικά το σπίτι σου και τα λευκά είδη με τη γαλήνια αύρα ενός παραδεισένιου νησιού.
PINK PEPPERPOD HOME & LINEN MIST: Χάρισε ζωντάνια στο σπίτι σου και τα λευκά είδη με πικάντικες θερμές νότες διακοπών.