Οι αντηλιακές πούδρες που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Οι αντηλιακές πούδρες που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι!

Για όσα κορίτσια θέλουν αντηλιακή προστασία και τέλεια κάλυψη... 

Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακό δε γίνεται και αν είσαι από τις γυναίκες που τα θέλουν όλα σε ένα (aka αντηλιακό και makeup μαζί), τότε καλοκαίρι χωρίς αντηλιακή πούδρα δε γίνεται! Συνδυάζουν υψηλή αντηλιακή προστασία και makeup σε compact μορφή, αποτελώντας τον καλύτερο σύμμαχό σου για τα καλοκαιρινά σου beauty looks. Γιατί μην ξεχνάς ειδικά το καλοκαίρι, όσο λιγότερο «βαραίνεις» την επιδερμίδα σου με πολλά προϊόντα, τόσο το καλύτερο.


Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας αντηλιακές πούδρες και στις παρουσιάζουμε ευθύς:

Oil Free Compact Cream Spf 50, Combination Oily Skin, dark color από τη Youth Lab

28 06 16 resize 05 6f5fd


Πρόκειται για αντηλιακή κρέμα που συνδυάζει υψηλή προστασία από τη UVA & UVB ακτινοβολία σε μορφή compact make-up «χαρίζοντας» ένα bronze αποτέλεσμα! Η μη λιπαρή σύνθεσή της προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και του προσδίδει ένα look μαυρίσματος, ενώ ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, παραμένοντας σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες!

Sublime Sun Protect & Sublime Powder Compact SPF 30 της L ’Oreal Paris

28 06 16 resize 06 93c1e

Compact αντηλιακή πούδρα με χρώμα για πρόσωπο-ντεκολτέ, ιδανική για όλους τους τόνους επιδερμίδας! Για πρώτη φορά, με προηγμένα φίλτρα Mexoryl για προστασία από τις UVB/UVA ηλιακή ακτινοβολία. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα μία φυσική λάμψη και ματ αποτέλεσμα.


Sublime Sun Protect & Sublime Powder Compact SPF 50+ της L ’Oreal Paris

28 06 16 resize 07 f7eab

Κι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα...αυτή η compact αντηλιακή πούδρα είναι σχεδιασμένη για εσένα! Με 14 ώρες διάρκεια, αφήνει την επιδερμίδα φωτεινή , ενώ θα σε ενθουσιάσει η βελούδινη υφή της!


Bioderma Photoderm MAX Compact SPF 50+ Teinté Claire & Teinté Dorée

28 06 16 resize 04 68d6e

Εγγυάται την βέλτιστη προστασία από UVA/UVB και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ακόμη κι αν έχεις δυσανεξία στον ήλιο, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος και εμποδίζει την εμφάνιση των καφέ κηλίδων. Μειώνει τις ατέλειες άμεσα δίνοντας μία υγιή λάμψη στην επιδερμίδα. Το καλύτερο; Δεν κολλάει , έχει απαλή υφή και είναι εύκολη στην εφαρμογή της!

UV Protective Compact Foundation SPF30 της Shiseido

28 06 16 resize 09 176fe

Από τις αγαπημένες, best seller αδιάβροχες αντηλιακές πούδρες- makeup! Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή της, απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα ματ φυσικό τελείωμα το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες...

SPF 30 Mineral Powder Makeup της Clinique

28 06 16 resize 03 c9913

Εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. Είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και την υψηλή υγρασία και η σύνθεσή της απορροφά τη λιπαρότητα και τη λάμψη όλη την ημέρα αφήνοντας ένα φυσικό ματ τελείωμα για πιο νεανική και δροσερή επιδερμίδα. Ιδανική για την προστασία της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τις βλαβερές ακτίνες UVA / UVB.

Avene Haute Protection Compact Teinte SPF50

28 06 16 resize 08 a6da9

Με σύμπλεγμα ορυκτών φίλτρων, σταθερά και αποτελεσματικά μέσα στο χρόνο, που εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία από τη UVB και τη UVA ακτινοβολία, βοηθά στην κάλυψη των δερματικών ατελειών και στο μακιγιάζ του δέρματος με ανομοιομορφίες για φυσικό, ομοιόμορφο και ματ χρώμα.


Vichy Capital Soleil Αντηλιακή Πούδρα Compact SPF 30

28 06 16 resize 10 971ca

Ιδανική για αντηλιακή προστασία (ίδια με μια κρέμα), ομοιογένεια (ανάλογη ενός make-up) και ματ αποτέλεσμα (όπως μιας πούδρας). Ο περλίτης, η καολίνη και το ταλκ που περιέχει, απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα και ιδρώτα, εξουδετερώνοντας τη γυαλάδα κι αφήνοντας το δέρμα προστατευμένο και πραγματικά όμορφο! Χάρη στη μοναδική ελαστική της σύνθεση δημιουργεί ένα ευέλικτο τρισδιάστατο δίκτυο που ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου.

28 06 16 resize 02 c 272a5