Khloe Kardashian: Τα 5 μικρά μυστικά της για πάντα νεανική επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Khloe Kardashian: Τα 5 μικρά μυστικά της για πάντα νεανική επιδερμίδα!

Κι όμως, η Khloe προτιμά πιο οικονομικές, προσιτές beauty λύσεις που μπορούν οι περισσότερες από εμάς να υιοθετήσουν!

Η τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό Harper's Bazaar μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Khloe Kardashian απέχει πολύ από τη juicy γυναίκα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις οθόνες μας ενώ το στυλ της φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο!

gallery 1465419683 3 20160519 zog hb kkardashian 0716 v2 88de8 4e36b


Αυτή τη φορά η Khloe , μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της beauty app (khloewithak.com) τα μυστικά που διατηρούν την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Κι αν ένα πράγμα μας κάνει σίγουρα εντύπωση είναι πως ενώ η reality star θα μπορούσε να χρησιμοποιεί ακριβά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ή θεραπείες, προτιμά πιο οικονομικές, προσιτές beauty λύσεις που μπορούν οι περισσότερες από εμάς να υιοθετήσουν.

35E585E700000578 0 image m 19 1467742165335 ecb82


Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα 5 beauty tips!


1) Το πιο σημαντικό μέρος της anti-aging ρουτίνας της είναι αναμφίβολα η ενυδάτωση, που μεταφράζεται στο οτι πίνει πολύ νερό κάθε μέρα. «Για μένα, αντιγήρανση σημαίνει ενυδάτωση. Το να πίνεις πολύ νερό είναι must.» λέει χαρακτηριστικά.


2) Αντηλιακό σε όλο το σώμα και κυρίως στα χέρια (κάτι που το 90% από εμάς το ξεχνάει). «Φοράω επίσης αντηλιακό κάθε μέρα, ειδικά στα χέρια μου. Τα χέρια είναι πάντοτε εκτεθειμένα στον ήλιο, έτσι είναι από τα πρώτα σημεία που γερνούν περισσότερο. Αφήνω μερικά αντηλιακά ακόμη και στο αυτοκίνητο σε ειδικά κουτιά, σε περίπτωση που ξεχάσω να απλώσω αντηλιακό πριν φύγω από το σπίτι. Επίσης, όταν ο ήλιος «πέφτει» στα χέρια μου όταν οδηγώ, πάντοτε μου θυμίζει πως πρέπει να ξαναπλώσω αντηλιακό (στα χέρια μου)». Μάλιστα αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί το Neutrogena sunscreen.


3) Εμπιστεύεται τη δύναμη των ελαίων στην επιδερμίδα της . Όπως αποκαλύπτει η ίδια κάθε βράδυ καλύπτει όλο το πρόσωπό της με το Bio-Oil (που να σου θυμίσω είναι εξίσου αγαπημένο λάδι και της Kim).

BIO OIL b8f25

4) Λατρεύει τη Βιταμίνη Ε και τη συνδυάζει με το Bio-Oil, απλώνοντάς την σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου της

5) Δεν πάει πουθενά χωρίς την κρέμα ματιών! Για την ακρίβεια αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί την Aquaphor Healing Ointment.