Κάν' το όπως η Chrissy Teigen: 3 τρόποι να χρησιμοποιείς το έλαιο καρύδας κάθε μέρα!

Βιβή Αγγελάκη
Κάν' το όπως η Chrissy Teigen: 3 τρόποι να χρησιμοποιείς το έλαιο καρύδας κάθε μέρα!

Από τη μαγειρική μέχρι και τη beauty ρουτίνα σου! 

Έγινε πρόσφατα μανούλα και από τότε δε σταματά να ποστάρει φωτογραφίες με τη μικρή της πριγκίπισσα στο Instagram. Η Chrissy Teigen παρόλα αυτά, είναι μία γυναίκα που προσέχει να διατηρεί άψογες τις αναλογίες της και γι αυτό το λόγο εμπιστεύεται τη δύναμη της φύσης στην καθημερινότητά της. Ένα από τα «θαυματουργά» φυσικά προϊόντα ; Το έλαιο καρύδας που όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της χρησιμοποιεί ανελλιπώς σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς της (από το μαγείρεμα μέχρι και τη beauty ρουτίνα της) τα 2- 3 τελευταία χρόνια!

chrissy teigen a 1024 d7771


Πάμε να δούμε τρεις χρήσεις του, όπως τις αποκαλύπτει η ίδια:


- Στη beauty ρουτίνα ως ενυδατικό: Όταν δεν το χρησιμοποιώ στο μαγείρεμα, το απλώνω πάνω στην επιδερμίδα μου. «Το χρησιμοποιώ στα πετσάκια μου κάθε μέρα ενώ μου αρέσει να το απλώνω στα χείλη μου και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου» λέει χαρακτηριστικά.

Chrissy Teigen SI Swimsuit 2015 07 e07fc

- Στη beauty ρουτίνα για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της: «Δεν το φοράω κάτω από το μακιγιάζ, ως βάση, αλλά το χρησιμοποιώ για να αφαιρέσω την επίμονη μάσκαρα ή το αδιάβροχο eyeliner. Βάζω λίγο σε ένα χαρτομάντιλο και απλά σκουπίζω προς τα κάτω. Αφαιρούνται τα πάντα με εντελώς φυσικό τρόπο.» Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα της δεν ερεθίζεται πολύ και μένει ενυδατωμένη , μιας και «πολλά προϊόντα ντεμακιγιάζ περιέχουν αλκοόλ και ξηραίνουν την επιδερμίδα.»

Chrissy Teigen 1 a2cee

- Στη μαγειρική, αντί για βούτυρο: Είναι πολύ ελαφρύ και το αγαπώ γιατί έχω «αργό» μεταβολισμό. Το χρησιμοποιώ για να τηγανίσω και έχει αρκετά καλύτερη γεύση. Plus: κάνω pop corn με αυτό και είναι υπέροχος ο συνδυασμός της γλυκιάς καρύδας με το αλάτι.»

35B4925700000578 3661560 Sunday with my ladies Chrissy Teigen husband John Legend and ba m 78 1466997759137 728f5 26beb

Ενώ τέλος, αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί το έλαιο καρύδας ακόμη και στη φροντίδα της μικρής της κορούλας, Luna, προκειμένου να ανακουφίσει την ευαισθητη επιδερμίδα της μικρής από τον ερεθισμό που προκαλούν οι πάνες στα ποδαράκια της.