Η Benefit έγινε... ταινία!

Η Benefit έγινε... ταινία!

Έκανε το ντεμπούτο της στο Tribeca Film Festival

H ιστορία της Benefit είναι συναρπαστική: οι δύο ιδρύτριες της εταιρείας, οι δίδυμες Jean και Jane Ford, ξεκίνησαν από την Indiana, πέρασαν από την Νέα Υόρκη και κατέληξαν στο San Francisco όπου με πολλή δουλειά, αστείρευτη φαντασία και εξαιρετικές φόρμουλες,φυσικά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα beauty brands παγκοσμίως.

Οι κυρίες Ford, λοιπόν, ξεσκόνισαν τις αναμνήσεις τους από όλη αυτή την πορεία των 30 χρόνων και άνοιξαν τον πολύχρωμο κόσμο τους στον Geremy Jasper, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία Glamouriety που προβλήθηκε στο Tribeca Film Festival (εντελώς "Benefit" o τίτλος της, δεν συμφωνείτε;). «Μοιάζει με βαριετέ των '70s, θυμίζει λίγο τους Sonny και Cher» είπε ο Jasper για το project, το οποίο είναι ένας συνδυασμός μιούζικαλ, animation και σκετς.

«Ό,τι βλέπετε είναι αληθινές ιστορίες και δεν είναι παρά ελάχιστες από όσες έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια» είπε η Jean Ford. Όταν τη ρώτησαν γιατί δεν γράφουν ένα βιβλίο, απάντηση πως «Ίσως οι λέξεις να μην μπορούν να αποδώσουν τον αυθορμητισμό και τη φιλοσοφία του brand» αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. «Εξάλλου, όταν κάποιος δουλεύει σε αυτή την αγορά, κάθε λεπτό που περνάει μπορεί να είναι και μια διαφορετική ιστορία».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Σανγκάη, τη Σεούλ και το Παρίσι και στη συνέχεια θα ανέβει στο site της εταιρείας www.benefitcosmetics.com.

Δείτε και το behind the scenes βίντεο, για να πάρετε μια γεύση από Glamouriety.