Red Alert: o Christian Louboutin ετοιμάζει σειρά καλλυντικών

Red Alert: o Christian Louboutin ετοιμάζει σειρά καλλυντικών

Ο μάγος των παπουτσιών αποφάσισε να βάλει πόδι και στην beauty industry

Σύμφωνα με το Grazia Daily o Christian Louboutin πρόκειται να συνεργαστεί με την εταιρεία Batallure Beauty για τη δημιουργία μιας πολυτελούς σειράς προϊόντων ομορφιάς που θα λανσαριστεί παγκόσμια.

Και μόνο η ιδέα πως το καθαρό, εκτυφλωτικό κόκκινο των παπουτσιών του μπορεί να μετουσιωθεί σε κραγιόν, πάμε στοίχημα πως προκαλεί ρίγη συγκίνησης στις beauty addicts που αναζητούν το απόλυτο, το πιο sexy κόκκινο για τα χείλη τους. «Το να ασχοληθώ με την ομορφιά ήταν μια φυσική προέκταση αυτού που είμαι, αφού με κάθε τι που κάνω θέλω να αποθεώνω τη γυναίκα- οπότε,το να δημιουργήσω προϊόντα ομορφιάς ήταν απλά το επόμενο βήμα», είπε ο λατρεμένος υποδυματοποιός των σταρ.

«Ένα ζευγάρι γόβες του Christian Louboutin μεταμορφώνει εντελώς μια γυναίκα και ο Christian θα φέρει ακριβώς αυτό στις γυναίκες και μέσα από τα προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή του» λέει ο Robin Burns, Πρόεδρος και ιδρυτής της Batallure Beauty. Οπότε, ακόμα και αν δεν τον βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ένα κομμάτι με την υπογραφή Louboutin θα υπάρχει πάνω μας- ή μέσα στην τσάντα μας.