Nivea Pure & Natural: σφριγηλό σώμα... φυσικά!

Nivea Pure & Natural: σφριγηλό σώμα... φυσικά!

Με τη νέα κρέμα σύσφιξης της σειράς, που σμιλεύει τη σιλουέτα 

Πάνω στην ώρα ήρθε η νέα κρέμα σύσφιξης σώματος Pure & Natural της Nivea, ακόμα και για όσες από εμάς δεν ήμασταν ιδιαίτερα συνεπείς στο συγκεκριμένο θέμα στη διάρκεια της χρονιάς.

Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και ένα καινοτόμο συνδυασμό οργανικού εκχυλίσματος burdock και οργανικού ελαίου argan, η συσφικτική κρέμα σώματος Pure & Natural της Nivea χαρίζει στην επιδερμίδα τη ζωτικότητα, ελαστικότητα και σφριγηλότητα που χρειάζεται και υπόσχεται ορατά αποτελέσματα μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες.


Το οργανικό εκχύλισμα burdock και το οργανικό έλαιο argan που περιέχει είναι δύο συστατικά υψηλής οργανικής συγκέντρωσης που θρέφουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα η Arctiin, η οποία προέρχεται από το burdock, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου- ενός εκ των συστατικών του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας- προσφέροντας μεγαλύτερη πυκνότητα και αυξάνοντας την αντοχή του συνδετικού ιστού, δίνοντας παράλληλα στην επιδερμίδα μία εμφανώς πιο σφικτή και λεία εμφάνιση.

Επιπλέον, το έλαιο argan είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και τοκοφερόλες τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα της επιδερμίδας, περιέχει τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από το ελαιόλαδο και παρέχει την ιδανική υποστήριξη στη δράση του οργανικού εκχυλίσματος burdock.

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε: Εφαρμόστε καθημερινά μία γενναία ποσότητα από την κρέμα σύσφιξης σώματος Pure & Natural της Nivea με κυκλικές κινήσεις μασάζ αρχίζοντας από το κάτω μέρος του σώματος προς τα πάνω. Η κρέμα έχει απαλή υφή, απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα απαλή.