Kate Winslet: Ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν;

Kate Winslet: Ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν;

Και ποιες βασικές κινήσεις ομορφιάς ακολουθεί καθημερινά;

Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα της Lancôme, με αφορμή την έκδοση ενός βιβλίου με αποκλειστικές φωτογραφίες από διάσημους που στηρίζουν το Golden Hat Foundation (τον Οργανισμό για την βελτίωση της ζωής των αυτιστικών παιδιών), έδωσε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για ομορφιά.

Είπε, λοιπόν, ότι το αγαπημένο της κραγιόν είναι το L'Absolu Nu, No 102 της Lancôme: «Το λατρεύω, επειδή είναι πραγματικά διακριτικό, όχι όπως ένα gloss, και έχει υπέροχη κρεμώδη υφή, πραγματικά μοναδική. Θα έλεγα ότι είναι σέξι με ένα σχεδόν αβίαστο τρόπο, και οι αποχρώσεις είναι απλώς υπέροχες – δεν έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια χρώματα. Επιπλέον, δείχνει από κοντά όπως δείχνει και στη φωτογραφία- και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να το ξέρουν αυτό οι γυναίκες, επειδή οι φωτογραφίες μπορούν πραγματικά να σε ξεγελάσουν απίστευτα.»


Οι καθημερινές κινήσεις ομορφιάς της περιορίζονται στα βασικά: «Αφαιρώ ανελλιπώς το μακιγιάζ μου, όσο κουρασμένη κι αν είμαι. Ακόμα κι αν φοράω μόνο μάσκαρα, ξεβάφομαι πάντα στο τέλος της ημέρας. Χρησιμοποιώ το Mousse Éclat, το αφρώδες προϊόν καθαρισμού προσώπου της Lancôme, το οποίο λατρεύω επειδή αφήνει το πρόσωπο πραγματικά καθαρό, χωρίς κανένα κατάλοιπο. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ την κρέμα προσώπου Rénergie Lift Volumetry και την κρέμα ματιών Rénergie Yeux Multiple Lift της Lancôme. Στην ουσία, αυτά μόνο.»