Liv Tyler: «Με τον πατέρα μου κάνω crash test σε κρέμες προσώπου και μάσκες!»

Liv Tyler: «Με τον πατέρα μου κάνω crash test σε κρέμες προσώπου και μάσκες!»

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο site του αμερικάνικου elle 

Μούσα του νέου αρώματος του οίκου Givenchy, Very Irresistible Electric Rose, η Liv Tyler αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της- και όσα από αυτά μοιράζεται με τον διάσημο μπαμπά της, Steven Tyler.

Για τα απίστευτα λαμπερά μαλλιά της
«Βάζω πάρα πολύ conditioner- δηλαδή μια γεμάτη χούφτα- και το αφήνω για πολλή ώρα. Κάνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά»

Για τα beauty tips που της δίνει ο μπαμπάς της
«Έχουμε διαφορετικό στυλ μαλλιών: εκείνος προτιμάει να σκύβει το κεφάλι του και να στεγνώνει τα μαλλιά του με δύο πιστολάκια για να αποκτήσουν πολύ όγκο στις ρίζες ενώ εγώ έχω τα δικά μου ολόισια. Όμως πάντα συγκρίνουμε κρέμες προσώπου και μάσκες- έχει ολόκληρες ντουλάπες γεμάτες με καλλυντικά».

Για την φροντίδα και το μακιγιάζ της
«Κάθε βράδυ πλένω το πρόσωπό μου και βάζω λοσιόν. Χρησιμοποιώ τη συσκευή καθαρισμού Clarisonic στο πρόσωπό μου και ό,τι scrub υπάρχει για το υπόλοιπο σώμα μου και κάνω μάσκες μερικές φορές την εβδομάδα. Προσπαθώ να μην βάφομαι πολύ και μου αρέσουν οι φυσικές βλεφαρίδες, γιαυτό πάντα τις περνάω ελαφρά με ένα χαρτομάντηλο αφού βάλω μάσκαρα, για να βγάλω την επιπλέον ποσότητα. Όταν έχω χρόνο, τις βάφω, γιατί πιστεύω πως δείχνουν πολύ όμορφες με αυτό τον τρόπο.»

Για τα μυστικά ομορφιάς που έχει μάθει από τους ειδικούς
«Βάζω πάντα concealer με ένα πινέλο για τα χείλη, όσο πιο μικρό τόσο καλύτερα, γιατί με αυτό τον τρόπο καλύπτεις άψογα και την παραμικρή ατέλεια. Για το φον ντε τεν χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου ώστε να το απλώνω με πιέσεις πάνω στην επιδερμίδα. Επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ highlighter στο κέντρο του άνω χείλους και στην εσωτερική γωνία των ματιών μου για να τα φωτίσω».