Ιδανική επιδερμίδα: είναι στο χέρι σας!

Ιδανική επιδερμίδα: είναι στο χέρι σας!

Στο μικρό, παστέλ ροζ βαζάκι της νέας κρέμας ημέρας Idealiaτης Vichy κρύβεται το μυστικό της ιδανικής επιδερμίδας. Ανακαλύψτε το!

Θαμπή όψη, κούραση, δυσχρωμίες, ευαισθησία, ρυτίδες: το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις στερούν από την επιδερμίδα τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της, απομακρύνοντάς την από αυτό που θεωρούμε «ιδανική όψη».

Τα εργαστήρια της Vichy, συνεχίζοντας την εξειδίκευσή τους στην αντιγήρανση, διεξήγαγαν μια παγκόσμια ποιοτική έρευνα μέσα από την οποία κατέγραψαν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των σύγχρονων γυναικών. Το συμπέρασμα: οι γυναίκες θέλουν να είναι σίγουρες πως η επιδερμίδα τους μπορεί να αντιδράσει και να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση, πως οι σε βάθος βιολογικές διεργασίες της λειτουργούν ρολόι και πως η επιδιόρθωση των φθορών δεν γίνεται μόνο στην επιφάνεια. Και βέβαια, θέλουν να βλέπουν στον καθρέφτη τους την αντανάκλαση της υγείας και της ιδανικής όψης της επιδερμίδας: λείανση και ομοιογένεια, λάμψη, απαλότητα, χωρίς ίχνος από πόρους, κοκκινίλες ή δυσχρωμίες.

Με βάση, λοιπόν, αυτά τα συμπεράσματα αλλά και την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας, η Vichy δημιούργησε μια φόρμουλα που υπόσχεται να σας χαρίσει την ιδανική όψη που ονειρεύεστε: ο λόγος για την κρέμα καθημερινής φροντίδας Idéalia. Στην καρδιά της πρωταγωνιστεί ένα μοναδικό ενεργό συστατικό, η Κομπούχα, αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες στην κινέζικη φαρμακοποιία για τις αναζωογονητικές ιδιότητές τη. Η Κομπούχα περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό συστατικών που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χημικά και αποκτήθηκε με τεχνικές βιοτεχνολογίας που διατηρούν τις φυσικές της ιδιότητες, καθιστώντας την έτσι μια σπάνια και πολύτιμη ουσία. Ένας φυσικός συνδυασμός ΑΗΑ + Βιταμινών + Πολυφαινολών έχει σαν αποτέλεσμα το σε βάθος υγιές δέρμα που είναι και η πραγματοποίηση του ονείρου για ιδανική επιδερμίδα.

Χρησιμοποιώντας συστηματικά την Idéalia της Vichy θα δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει: να γίνεται πιο λεία με ομοιογενή όψη και λιγότερο ορατούς πόρους, να αποκτά ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με μείωση των δυσχρωμιών και εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας, και τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές να λειαίνονται- ναι, το να δείτε στον καθρέφτη σας την ιδανική επιδερμίδα, δεν είναι άπιαστο όνειρο!


Μάθετε περισσότερα για την ιδανική επιδερμίδα και τη φροντίδα Idealia της Vichy κάνοντας κλικ εδώ