Οι αδελφές Kardashian ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ

Οι αδελφές Kardashian ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ

Η Kourtney, η Kloe και η Kim υπογράφουν την Khrome Beauty

«Είμαστε ενθουσιασμένες για το καινούριο μας project. Υπάρχει ένα glam κορίτσι μέσα σε όλες μας και το όνειρό μας να αποκτήσουμε τη δική μας σειρά μακιγιάζ γίνεται πραγματικότητα- αυτό θέλουμε να το μοιραστούμε με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο» δήλωσαν οι αδελφές Kardashian, οι οποίες-μετά τα ρούχα, τα μαγιό, τα βιβλία, τα ειδη σπιτιού και τ ααρώματα- μπαίνουν για τα καλά στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η σειρά Krome Beauty θα λανσαριστεί επισήμως το 2013, όμως λίγο πριν, τα Χριστούγεννα, θα κυκλοφορήσει μια ειδική εορταστική συλλογή που θα περιλαμβάνει μάσκαρα, τις compact πούδρες Kardazzle και ψεύτικες βλεφαρίδες (φυσικά).

Όπως είπαν τα δαιμόνια κορίτσια στο E!News, «Το μακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας εδώ και χρόνια. Όπως και η μόδα, αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται μαζί μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτή τη νέα συνεργασία με τις fans μας!». Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η σειρά θα είναι πολυτελής και υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικές φόρμουλες που θα αναδεικνύουν τα μάτια, τα χείλη και την επιδερμίδα- looks για τα οποία οι Kardashians είναι διάσημες.