Jessica Chastain: το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent

Jessica Chastain: το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent

Για το καινούριο άρωμα Manifesto 

«Ο Yves Saint Laurent είναι ένας οίκος που με εμπνέει βαθιά. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του έχει μείνει πιστός σε δυνατές αξίες που εκτιμώ, όπως η απόλυτη δέσμευση και η βαθιά αγάπη για τη γυναίκα. Και το νέο του άρωμα ενσαρκώνει όλες αυτές τις αξίες. Και είμαι ενθουσιασμένη που έγινα μέρος αυτής της όμορφης περιπέτειας», είπε η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός η οποία είναι η νέα μούσα του οίκου.

Από την πλευρά του, ο Stephan Bezy, Γενικός Διευθυντής του Yves Saint Laurent Beauté, είπε πως «η ήρεμη δύναμη της Chastain, η λαμπερή γοητεία και το ελεύθερο πνεύμα της τράβηξαν την προσοχή του YSL. Η Jessica ενσαρκώνει την πεμπτουσία της θηλυκότητας όπως την βλέπει ο οίκος, είναι μια μοντέρνα γυναίκα, ανεξάρτητη και αποφασιστική».

Σχετικά με το άρωμα που έρχεται δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα. Πάντως ονομάστηκε Manifesto από την ομώνυμη έκδοση του οίκου που κυκλοφορεί κάθε σεζόν και την οποία ξεκίνησε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής, Stefano Pilati. Στην ύλη της περιλαμβάνει αποκλειστικά νέα και μια πρώτη ματιά στη συλλογή της επόμενης σεζόν, και διανέμεται στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Τόκυο, το Hong Kong και το Los Angeles.