Karl, με τη σειρά σου!

Karl, με τη σειρά σου!

Η νέα συνεργασία του Kaiser που θα συζητηθεί

Με δηλώσεις του στο WWD o Karl Lagerfeld ανακοίνωσε πως το επόμενο project του είναι μια one-off σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζει σε συνεργασία με τo brand Shu Uemura.

Ο διάσημος σχεδιαστής χρησιμοποιεί τα προϊόντα Shu Uemura πάνω από 20 χρόνια, όχι όμως για το λόγο που δημιουργήθηκαν αλλά για τα illustrations που φτιάχνει «διότι καμιά άλλη εταιρεία δεν έχει τόσο όμορφα χρώματα» είπε στη συνέντευξή του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lagerfeld υπογράφει σειρά μακιγιάζ- πέρσι συνεργάστηκε με την Sephora για μια capsule συλλογή (η οποία περιελάμβανε και ένα άρωμα) όμως η καινούρια του σειρά θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη η ομάδα της Shu Uemura έχει στα χέρια της illustrations του Karl, που περιλαμβάνουν από σχέδια ρούχων μέχρι πορτραίτα και σκίτσα που σχολιάζουν την πολιτική, πάνω στα οποία δουλεύει για να δημιουργήσει μια ειδική εορταστική συλλογή, η οποία θα ονομάζεται Karl Lagerfeld for Shu Uemura. Ο ίδιος θα επιλέξει όλα τα χρώματα του μακιγιάζ και θα επιμεληθεί το packaging ενώ έχει ήδη ετοιμάσει τη διαφημιστική καμπάνια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Pier Paolo Righi, πρόεδρος των εταιρειών Karl Lagerfeld, η σειρά θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και ένα είναι βέβαιο: «ότι τα προϊόντα θα αντανακλούν το χαρακτηριστικό, ειρωνικό στυλ του σχεδιαστή».