Garnier BB Cream: κάνει κίνηση ματ!

Garnier BB Cream: κάνει κίνηση ματ!

Με μια νέα, εξειδικευμένη φόρμουλα για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες

Όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα για να παραμείνει νεανική και λαμπερή, βρίσκονται μέσα σε κάθε tube της έξυπνης ενυδατικής κρέμας BB Cream της Garnier, μιας φόρμουλας που υπήρξε από τις πιο εντυπωσιακές καινοτομίες της κοσμετολογίας της προηγούμενης σεζόν.

Τώρα, η BB Cream γίνεται ακόμα πιο sur mesure και κυκλοφορεί σε εκδοχή ειδικά μελετημένη για τις μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες - ακριβώς πάνω στην ώρα που ο υδράργυρος αρχίζει να σκαρφαλώνει και η γυαλάδα μας ταλαιπωρεί περισσότερο. Ενισχυμένη με μικρομόρια του extra απορροφητικού περλίτη, η νέα BB Cream της Garnier απορροφά στη στιγμή τη λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Έτσι, με μια μόνο κίνηση το πρωί προσφέρετε στο πρόσωπό σας 5 πολύτιμες δράσεις: ενυδάτωση, ομοιόμορφη όψη, λιγότερο εμφανείς πόρους και ατέλειες, ματ αποτέλεσμα και προστασία από τις ακτίνες UV, χάρη στο SPF 20 που διαθέτει.

Αν σε αυτά προσθέσετε και την σούπερ προσιτή τιμή της, 9,99 ευρώ, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Garnier BB Cream είναι must στην καθημερινή φροντίδα κάθε beauty addict!