Στα νύχια της Rihanna

Στα νύχια της Rihanna

Η μανικιουρίστ της σταρ εξομολογείται στο People

Η Rihanna δεν φοβάται τους πειραματισμούς στο look της, ειδικά δε στα μαλλιά και τα νύχια της. Η Kimmie Kyees, η μανικιουρίστ που βάζει την όλη της την τέχνη για να βγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάθε φορά, μίλησε στο People για την διάσημη πελάτισσά της (σημειωτέον πως στην ατζέντα της βρίσκεται η A -list του Hollywood, από την Jennifer Lopez μέχρι τις Kardashians, την Katy Perry και την Eva Longoria).

Η Kyees είπε, λοιπόν, πως «το μανικιούρ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συνεργασία ανάμεσα στη σταρ και την nail expert και ότι η Rihanna (με την οποία συνεργάζεται από το 2007 και το video clip του Umbrella) έχει πολύ δυνατή άποψη για το δικό της: Είναι trendsetter και έχει ισχυρή, δική της γνώμη για το look και το στυλ της».

Εδώ και καιρό, η Ri-Ri έμενε ευλαβικά πιστή στα μακριά stiletto νύχια της, τα οποία όπως πιστεύει η Kyees, έγιναν τάση εξαιτίας της ποπ τραγουδίστριας. «Τώρα, είναι ακρυλικά, μακριά, στενά αλλά... τετράγωνα, ένα στυλ που η ίδια πρότεινε να κάνουμε» είπε η Kyees και πρόσθεσε: «Λατρεύει τα μακριά νύχια της. Μάλιστα κάνει το τεστ με το iPhone- αν μπορεί να πληκτρολογεί με άνεση, τότε είναι ok».