Καθώς εσείς κοιμάστε...

Καθώς εσείς κοιμάστε...

Η νέα κρέμα νύχτας Herbal Recovery Night Cream της Jurlique δουλεύει για την ομορφιά σας

Δραστικά βότανα συνδυάζονται με επιλεγμένες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά σε ένα φυσικό κοκτέιλ που υπόσχεται να ενυδατώσει και αναζωογονήσει την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα πρόσωπο ξεκούραστο και λαμπερό: αυτός ακριβός είναι ο στόχος της νέας κρέμας νύχτας Herbal Recovery Night Cream της Jurlique.

Συγκεκριμένα, οι βιταμίνες A, C και E που περιέχει, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται καθημερινά από περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Τα εκχυλίσματα ανθών από δένδρο οξιάς βοηθούν στη βελτίωση της ενυδάτωσης, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου και «κλειδώνοντας» την υγρασία στο δέρμα, για λαμπερή και υγιή εμφάνιση ενώ ένα μείγμα από 8 βότανα και λουλούδια που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα της Jurlique προσφέρει μοναδική περιποίηση αποκαθιστώντας την απαλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Σημειώστε πως η Jurlique προμηθεύεται τα συστατικά των προϊόντων της από το δικό της αυτοσυντηρούμενο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλότερη θρεπτική αξία, τη μέγιστη και σταθερή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των συνθέσελων της ώστε να προσφέρουν τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο δέρμα.

Επίσης χρησιμοποιεί μια μοναδική επιστήμη ακριβείας, αντί για τη μαζική παραγωγή τεχνητών χημικών ουσιών και συνθετικών. Μέσω της διαδικασίας Bio-intrinsic™ αξιοποιεί μία πολλαπλών βημάτων, 48 ημερών, μέθοδο εκχύλισης για να συλλέξει την υψηλότερη περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών από όλο το φυτό – προσφέροντας στο δέρμα τροφή από πραγματικά ευεργετικά συστατικά.