H Kelly Osbourne δεν θα γίνει ποτέ καστανή

H Kelly Osbourne δεν θα γίνει ποτέ καστανή

Και έχει έναν πολύ καλό λόγο - δείτε τι είπε στο People

«Ποτέ δεν βλέπω τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών ως λάθη» είπε η Kelly Osbourne στο People - αν και το χρώμα που έχει αυτή τη στιγμή, το παστέλ της λεβάντας, δεν δέχτηκε και τις καλύτερες κριτικές. «Έχουν πλάκα οι αλλαγές. Ποια θέλει να είναι ίδια όλη της τη ζωή; Ξυπνάω κάθε μέρα και βλέπω άλλο χρώμα και αυτό είναι που μου αρέσει στα μαλλιά μου».

«Κάθε αλλαγή είναι σαν ένα επιστημονικό project. Επειδή έχω πολλά μαλλιά, πρέπει να κάνουμε το μισό κεφάλι την πρώτη φορά», λέει στη συνέντευξή της και αποκαλύπτει πως τα ραντεβού της στο κομμωτήριο μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 8 ώρες (αν και την τελευταία φορά, ο κομμωτής της έκανε ρεκόρ: τα κατάφερε σε λιγότερο από 4 ώρες).

Όμως, δεν είναι μόνο ότι βαριέται τη μονοτονία. Η Osbourne έχει έναν ακόμα λόγο που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει καστανή: «Είμαι φτυστή ο πατέρας μου (ο θρύλος της ροκ, Ozzy Osbourne)- είναι πολύ παράξενο. Θα φαινόταν σα να έχω το μεγαλύτερο σύμπλεγμα του κόσμου μαζί του».

Από την άλλη, η μητέρα της την επηρέασε στον τρόπο που πλέον αντιμετωπίζει το μακιγιάζ: «Χρησιμοποιώ ελάχιστο makeup, λίγο ρουζ, πούδρα, μάσκαρα, ένα ζωηρό κραγιόν και αυτό είναι όλο, λέει. Αν θέλεις περισσότερα από δέκα λεπτά για να βαφτείς, τότε χρειάζεσαι λίγη βοήθεια (εκτός αν ετοιμάζεσαι για κάποιο event). Το μακιγιάζ δεν θα αλλάξει το πρόσωπό σου- πρέπει να μάθεις να αγαπάς το πρόσωπό σου. Να δουλεύεις με αυτό που έχεις και όχι με αυτό που δεν έχεις.

Αυτό που μου έμαθε η μητέρα μου είναι πως αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν θα επιβιώσεις. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου χωρίς εγωισμό», είπε η στάρλετ και σε αυτό βρίσκεται μια πολύ μεγάλη αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

H Madonna βρήκε το νέο «Material Girl»

Μακιγιάζ και μαλλιά που ξεχώρισαν στα Grammy

Μαλλιά στο χρώμα της λεβάντας για την Kelly Osbourne