Τι (άλλο) μπορείτε να κάνετε με το primer που έχετε στο νεσεσέρ σας;

Τι (άλλο) μπορείτε να κάνετε με το primer που έχετε στο νεσεσέρ σας;

Οι experts της Benefit δίνουν έξυπνα tips

Εκτός από την βασική αποστολή του, να προετοιμάζει σωστά την επιδερμίδα ώστε το φον ντε τεν να απλώνεται τέλεια, το primer μπορεί να παίξει και άλλους ρόλους αποδεικνύοντας πως είναι ένα multiuse προϊόν- ένας ακόμα λόγος να μην λείπει από το νεσεσέρ μας.

Οι makeup artits της Benefit και της Sephora (η Benefit έχει στην γκάμα της το εκπληκτικό primer Porefessional) αποκάλυψαν στο site bellasugar 4 ακόμα τρόπους που το χρησιμοποιούν, βασιζόμενοι κυρίως στο blending, την ανάμειξή του δηλαδή με άλλα προϊόντα μακιγιάζ:

- Με το concealer: με αυτό το τρικ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οπτικό εφέ που λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο mix σε σημεία που χρειάζονται έξτρα κάλυψη- θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

- Με το φον ντε τεν: Αν θέλετε το makeup που χρησιμοποιείτε να αποκτήσει ένα πιο ματ τελείωμα, αναμείξτε το με μια μικρή ποσότητα primer.

- Στο ντεκολτέ: Για να αποκτήσει μια πιο λεία, ομοιομόρφη υφή η δύσκολη ζώνη του ντεκολτέ (όπου συνήθως εμφανίζει λεπτές γραμμές αφυδάτωσης ή γήρανσης), απλώστε λίγο primer.

- Στη ζώνη Τ: Κίνηση... ματ, για να είστε σίγουρη πως δεν απειλήστε από τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα στην περιοχή για κάμποσες ώρες, είναι να περάσετε ταμποναριστά ελάχιστο primer αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.

Διαβάστε ακόμα:

Benefit: Τα νέα, σούπερ αστραφτερά λιπ γκλος της είναι εδώ!

Η Χιονάτη και ο Κυνηγός: Μυστικά μακιγιάζ από το backstage της ταινίας

Η Benefit έγινε... ταινία!