Νέα Garnier Body: ό,τι χρειάζεστε για βελούδινη επιδερμίδα

Νέα Garnier Body: ό,τι χρειάζεστε για βελούδινη επιδερμίδα

Αν το σώμα σας διψάει για ενυδάτωση και δροσιά, δοκιμάστε την ολοκαίνουρια gel-κρέμα της σειράς 

Μια νέα φόρμουλα μπήκε στην σειρά περιποίησης σώματος Garnier Body, αυτή τη φορά με στόχο να ανακουφίσει την ξηρή επιδερμίδα: η Εντατική Φροντίδα 7 Ημερών gel-κρέμα ενυδάτωσης δεν είναι απλά ένα ακόμα σούπερ ενυδατικό, θρεπτικό προϊόν αλλά μια πρωτοποριακή σύνθεση της Garnier. Βασικά συστατικά της, το σταφύλι που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, και το ενεργό συστατικό L-Bifidus, ένα προβιοτικό που βρίσκεται στο γιαούρτι και διαθέτει πολλές καλλυντικές ιδιότητες, ανάμεσά τους και η ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας καθώς ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της και συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της.

Όπως εξηγεί η Delphine Compain Croizer, Διευθύντρια των Εργαστηρίων Περιποίησης Σώματος της Garnier International: «Η ξεχωριστή σύνθεση αυτού του νέου προϊόντος που συνδυάζει εκλεκτά ενεργά συστατικά και L-Bifidus προσφέρει αποδεδειγμένα εντατική ενυδάτωση και ανακούφιση στην ξηρή επιδερμίδα, αίσθηση που διαρκεί έως και 7 ημέρες από την τελευταία εφαρμογή».

Αν και συνήθως, οι κρέμες που απευθύνονται σε αυτό τον τύπο ξηρής επιδερμίδας έχουν πλούσια υφή, η νέα gel-κρέμα είναι πολύ ελαφριά και δροσερή, απορροφάται αμέσως και δεν κολλάει (ώστε να μπορείτε να ντυθείτε αμέσως) και έχει ένα πολύ φίνο άρωμα από γιασεμί, τριαντάφυλλο, νούφαρα και φρούτα, που αγκαλιάζει διακριτικά το σώμα για ώρες.

Χρησιμοποιώντας καθημερινά την Gel-Κρέμα Ενυδάτωσης από τη σειρά Εντατική Φροντίδα 7 Ημερών της Garnier, θα νιώσετε την επιδερμίδα σας να ανακουφίζεται, να γίνεται λεία, απαλή, ελαστική ενώ η ξηρότητα και η αίσθηση τραβήγματος γίνονται παρελθόν.