Shakira: «Δεν υπάρχει καλύτερο μακιγιάζ από ένα μεγάλο χαμόγελο»

Shakira: «Δεν υπάρχει καλύτερο μακιγιάζ από ένα μεγάλο χαμόγελο»

Η sexy τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Allure και αποκάλυψε τα μυστικά του καλοκαιρινού beauté της 

Αυτό το μήνα, η Shakira λανσάρει το νέο της άρωμα, Elixir, και αποκάλυψε στο allure πώς δείχνει πάντα τόσο λαμπερή και εκτός σκηνής.


Τα αγαπημένα της προϊόντα για το καλοκαίρι
Αντηλιακό. Αντηλιακό. Αντηλιακό. Λατρεύω το BabyGanic γιατί έχει φυσική σύνθεση, ειναι αδιάβροχο, απαλό και σταθερό. Και το Anthelios SPF50 της La Roche-Posay γιατι δεν έχει parabens.

Το μακιγιάζ της το καλοκαίρι...
Προσπαθώ να είναι φυσικό. Χρησιμοποιώ το φον ντε τεν της Tarte γιατί είναι oil-free και αδιάβροχο και η σύνθεσή του δεν περιέχει βλεβερές ουσίες. Δεν το απλώνω σε όλο το πρόσωπο, μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης, αγαπώ το Pinch Your Cheeks της Origins, γιατί δεν κλείνει τους πόρους και δίνει ένα ομορφο χρώμα υγείας. Και βάζω και λίγη μάσκαρα. Μερικές φορές απλά γυρίζω τις βλεφαρίδες μου με το ψαλιδάκι αλλά δεν φοράω καθόλου μάσκαρα.

Πώς φροντίζει τα ξανθά μαλλιά της...
Τα αφήνω να ανοίξουν από τον ήλιο, που τους δίνει ένα ωραίο χρώμα. Και δεν χρησιμοποιώ τίποτε ιδιαίτερα, παρά μόνο conditioner αμέσως μετά τη θάλασσα.

Πότε νιώθει πιο sexy;
Όταν είμαι χαρούμενη και όταν χαμογελάω και όταν αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε αρμονία με τον κόσμο. Για μένα, για όλες τις γυναίκες πιστεύω, δεν υπάρχει καλύτερο μακιγιάζ από ένα μεγάλο χαμόγελο.