Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας: το μικρό αντιγηραντικό θαύμα της Olay

Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας: το μικρό αντιγηραντικό θαύμα της Olay

Μπήκε πρόσφατα στη σειρά Regenerist και ανέλαβε... νυχτερινή βάρδια

Η σειρά Regenerist της Olay πρόσφατα ολοκληρώθηκε με το νέο Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist, που βασίζεται στην επιστήμη της Χρονοβιολογίας και ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της σειράς Regenerist σε μια υπερσυμπυκνωμένη, δραστική φόρμουλα για ορατά αποτελέσματα σε 7 μόλις ημέρες.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Χρονοβιολογίας, η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας έχει διαφορετικό ρυθμό λειτουργίας από ό,τι την ημέρα, αφυδατώνεται πιο γρήγορα και έτσι φαίνεται πιο θαμπή και σκληρή. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντική η χρήση ενός εξειδικευμένου προϊόντος, ώστε να παρέχεται στοχευμένα στην επιδερμίδα ακριβώς αυτό που χρειάζεται, τη στιγμή που το χρειάζεται- δηλαδή στον βραδυνό ύπνο. Εδώ έρχεται η χρονο-κοσμητολογία (chrono-cosmetics), ένας νέος τομέας μελέτης που επιδιώκει να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών treatments, φροντίζοντας ώστε η δράση τους να συντονίζεται με τους φυσικούς ρυθμούς της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, το νέο Regenerist Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας της Olay, το οποίο δημιουργήθηκε πάνω στις αρχές της χρονο-κοσμητολογίας ώστε προσφέρει γρήγορα αντιγηραντικά αποτελέσματα μετά από 7 μόνο νύχτες. Το γλυκολικό οξύ που περιέχει, βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας ενώ ένα σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων προσφέρει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης, ώστε να εντείνει τις αντιγηραντικές ιδιότητες του προϊόντος, με αποτέλεσμα ένα πιο λείο και σφριγηλό πρόσωπο μέσα σε μία μόνο εβδομάδα!