Το νέο, θηλυκό πρόσωπο της Vichy!

Το νέο, θηλυκό πρόσωπο της Vichy!

Η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών βρίσκεται σε mood ανανέωσης - δείτε, λοιπόν, τι έχει ετοιμάσει! 

Στην επόμενη επίσκεψή σας στο φαρμακείο θα σας περιμένει μια έκπληξη: η Vichy ανανεώθηκε, με συσκευασίες πιο θηλυκές και μοντέρνες, όμως τίποτα δεν άλλαξε στις πολύτιμες αξίες και στην αφοσίωσή της να δημιουργεί ό,τι καλύτερο για την φροντίδα μας.


Εδώ και 80 χρόνια, λοιπόν, το Ιαματικό νερό της Vichy δεν λείπει από καμία της σύνθεση και αυτό δεν είναι τυχαίο: πλούσιο σε 15 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, καταπραύνει και τονώνει την επιδερμίδα, το ασβέστιο που περιέχει προστατεύει τους ιστούς, ο σίδηρος οξυγονώνει τα κύτταρα, το μαγγάνιο προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, το κάλιο και το νάτριο ενδυναμώνουν της επιδερμίδα. Το Ιαματικό νερό της Vichy είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και η αποτελεσματικότητά του αποδεικνύεται από 15 κλινικές μελέτες που τέσταραν την ικανότητά του να απαλύνει την επιδερμίδα και να λειτουργεί αντιοξειδωτικά και ανανεωτικά.

Στις σταθερές αξίες της, και η μοναδική φαρμακευτική προσέγγιση στις φόρμουλές της, η οποία οφείλεται τόσο στα πολύτιμα ενεργά συστατικά του ιαματικού νερού, όσο και στην δοσολογία χρήσης τους, σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένες υφές για μέγιστο αποτέλεσμα. Και βέβαια, από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα η Vichy έχει στο πλευρό της τους φαρμακοποιούς, πολύτιμοι συνεργάτες και επιστήμονες, που βρίσκονται κοντά στις γυναίκες παρέχοντας τους πολύτιμες συμβουλές για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας τους, καθώς και μια πληθώρα ειδικών για τη υγεία (δερματολόγους, γυναικολόγους, διατροφολόγους, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές) που παρέχουν συμβουλές στο σχεδιασμό των προϊόντων και απευθείας συμβουλές στις γυναίκες που τις χρειάζονται.


Ογδόντα χρόνια εμπειρίας, πλούτισαν την Vichy με μυστικά ομορφιάς που περνάνε στις γυναίκες από γενιά σε γενιά, την καθιέρωσαν ως σύμβουλο υγείας και ομορφιάς και προδιαγράφουν ένα λαμπερό μέλλον!