Ήρθαν: τα νέα αφρόλουτρα της Caudalie

Ήρθαν: τα νέα αφρόλουτρα της Caudalie

Τέσσερις αρωματοποιοί υπογράφουν τέσσερα μικρά αριστουργήματα για το μπάνιο

Αφού μας έκανε fans της σε χρόνο ρεκόρ με τις εξαιρετικές της φόρμουλες για το πρόσωπο, αφού το θεϊκό της λάδι, Divine Oil, έχει ήδη μπει στη λίστα με τα top αγαπημένα του καλοκαιριού (αν δεν το έχετε δοκιμάσει σας προτείνω να το κάνετε και θα με θυμηθείτε), η Caudalie επανέρχεται, αυτή τη φορά με μια νέα συλλογή αφρόλουτρων, εμπνευσμένων από το αμπέλι.

Οι συνθέσεις τους είναι 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς σαπούνι, παρασκευασμένες σύμφωνα με την ηθική στην παρασκευή καλλυντικών (αυτό που η Caudalie αποκαλεί «Κοσμ-ηθική») δεν περιέχουν λαουρυλοθειικό νάτριο και parabens και είναι ενισχυμένες με αλόη, ώστε να διατηρούν το pH του δέρματος και να είναι κατάλληλες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Όσο για το άρωμά τους, κάθε ένα από τα τέσσερα αφρόλουτρα της σειράς έχει την υπογραφή μιας διάσημης «μύτης» και το αποτέλεσμα είναι... εθιστικό.

Στο αφρόλουτρο Fleur de Vigne, η Anne Flipo συνδύασε το έντονο άρωμα των εσπεριδοειδών με το άρωμα του λευκού τριαντάφυλλου και του ροζ πιπεριού, σε ένα κοκτέιλ που προσφέρει στην επιδερμίδα μία τονωτική φρεσκάδα- ό,τι για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Το Zeste de Vigne του Francis Kurkdjian είναι λαμπερό, θυμίζει το άρωμα που αναδύεται από έναν πορτοκαλεώνα όταν τον αγκαλιάζει ζεστά ο ήλιος. Τα αρώματα γλυκού λεμονιού και περγαμόντου φλερτάρουν με το ζωηρό άρωμα μανταρινιού και δημιουργούν μία πικάντικη, αναζωογονητική εμπειρία.

Το πλούσιο άρωμα του αφρόλουτρου Pêche de Vigne που υπογράφει η Olivia Giacobetti, θυμίζει την απαλότητα και την διακριτική γλύκα ενός ροδάκινου, κλείνει μέσα του τη μεταξένια υφή του γάλακτος αμυγδάλου και ταυτόχρονα την αναζωογονητική δροσιά ενός φύλλου φρέσκιας μέντας- ένα απίθανο καλοκαιρινό κοκτέιλ, ενώ το αισθησιακό άρωμά του Thé des Vignes θυμίζει τη βελούδινη απαλότητα των μωβ σταφυλιών αναμεμιγμένα με μέλι. Ο Jacques Cavallier πρόσθεσε άρωμα λευκού μόσχου, πιπερόριζας, άνθους πορτοκαλιού και γιασεμιού, που ντύνουν το σώμα με μια απαλή ευωδιά και αφήνουν μία αίσθηση γαλήνης και αισθησιασμού.


Διαβάστε ακόμα:

Έχεις μήνυμα!

Λύση S.O.S. για την αφυδατωμένη επιδερμίδα

Επιχείρηση «Σφριγηλό Κορμί»