Το πιο ακριβό βερνίκι στον κόσμο

Το πιο ακριβό βερνίκι στον κόσμο

Τι βλέπουν τα ματάκια μας... 

Είναι το πιο ακριβό βερνίκι του κόσμου και μάλιστα σπάει πανηγυρικά το ρεκόρ που κατείχε από το 2010 το βερνίκι της εταιρείας Models Own, το οποίο κόστιζε 130.000 δολάρια διότι περιείχε ψήγματα χρυσού 24 καρατίων και καπάκι με διαμάντια.


Η Azature μόλις λάνσαρε το βερνίκι που μας έκανε να χάσουμε το φως μας- και όχι με τη λάμψη του: το μπουκαλάκι περιέχει ένα μαύρο βερνίκι εμπλουτισμένο με σκόνη από μαύρα διαμάντια 267 καρατίων και πωλείται στην τιμή των... 250.000 δολαρίων! Και βέβαια, εννοείται πως μόνο μία -και υπερπλουσία- beauty addict θα το κάνει δικό της αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει και δεύτερο τέτοιο μπουκαλάκι στην αγορά.


Επειδή, όμως, η Azature αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας (λέμε τώρα) κυκλοφορεί και μια προσιτή εκδοχή αυτού του βερνικιού, στα 25 δολάρια, με μικρομόρια που αντιγράφουν τη λάμψη του μαύρου διαμαντιού και θα πωλείται στο Fred Segal στο Los Angeles. Ναι καλά, αυτό εγώ το λέω στάχτη στα μάτια- να'τανε διαμαντοσκονη τουλάχιστον, να το συζητούσαμε...


Διαβάστε ακόμα:

Ποιο βερνίκι σπάει κάθε ρεκόρ στο eBay;

Εξαφανίστε το κιτρίνισμα από τα νύχια

Το νέο γαλλικό του οίκου Chanel