Ποιο είναι το αγαπημένο eyeliner της Blake Lively και της Leighton Meester;

Ποιο είναι το αγαπημένο eyeliner της Blake Lively και της Leighton Meester;

Αλλά και της Alexa Chung;

Σύμφωνα με το ρεπορτάς του Grazia Daily, οι πρωταγωνίστριες του Gossip Girl δοκίμασαν στα γυρίσματα της σειράς το Skinny Liquid Eyeliner της λονδρέζικης εταιρείας καλλυντικών Eyeko και το ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα!


Τόσο πολύ το αγάπησαν, που σύμφωνα με τις φήμες, ζήτησαν από την εταιρεία να βγάλει κιάλλες αποχρώσεις εκτός από την μαύρη, την λαδί, την navy blue και την καφέ, που ήδη είχε στην γκάμα της. Η επιθυμία τους... διαταγή, λοιπόν, και έτσι τώρα η Eyeko κυκλοφόρησε και μια μοβ απόχρωση, που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες και θα φορεθεί πολύ και την ερχόμενη σεζόν. Όπως διαβάζουμε, αυτό το eyeliner έχει μια εξαιρετική μύτη ακριβείας που βοηθάει ώστε να δημιουργείς από την πιο διακριτική μέχρι την πιο δραματική γραμμή, έχει πλούσιο χρώμα και είναι σούπερ σταθερό (δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το εμπιστεύονται στα γυρίσματα της σειράς).


Εκτός όμως από την Blake και τη Leighton, το συγκεκριμένο προϊόν έχει και άλλες διάσημες fans, ανάμεσά τους η Alexa Chung, η Fearne Cotton και η Rita Ora. Το Skinny Liquid Eyeliner κοστίζει 10 λίρες και μπορείτε να το αγοράσετε από το online shop της Eyeko κάνοντας κλικ εδώ.