Επιδερμίδα... στην εντατική!

Επιδερμίδα... στην εντατική!

Με τις εντατικές αγωγές προσώπου, Ancient Facial Remedies, της Fresh Line

Βασισμένη στη βαθιά μελέτη αρχαίων Ελληνικών συνταγών Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας, κάθε μία από τις 8 Ancient Facial Remedies που υπογράφει η Fresh Line είναι ειδικά μελετημένη ώστε να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας για την οποία προορίζεται.


Όλες οι συνταγές των Ancent Facial Remedies περιέχουν αντί για νερό, ευεργετικό τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης (χαμομήλι, μαντζουράνα, φασκόμηλο, τσάι βουνού, δενδρολίβανο, δίκταμο, θυμάρι, λεβάντα) και βιολογικό νερό Σπειραίας.Έτσι, ακόμη και η βάση των προϊόντων, που συνήθως είναι σκέτο νερό, μετατρέπεται σε ενεργό συστατικό και προσφέρει πολλαπλή φροντίδα στην επιδερμίδα. Τα δραστικά συστατικά- αιθέρια έλαια, βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά λάδια, βούτυρα και βιταμίνες - είναι τουλάχιστον 12 σε κάθε συνταγή και σε υψηλό ποσοστό, για ακόμα πιο άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα ενώ η Fresh Line επενδύει σε φυτικά συστατικά από βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες.

Όσο για τις συσκευασίες, τα προϊόντα φιλοξενούνται σε ένα καλαίσθητο κουτί που προσφέρει στον καταναλωτή πληροφορίες όπως η ιστορία της θεότητας από την οποία εμπνεύστηκε η Fresh Line και ο συσχετισμός της με την ιδιότητα του προϊόντος, πληροφορίες για τα συστατικά, τα έθιμα και άλλα στοιχεία από την Ελληνική Αρχαιότητα καθώς και αναλυτική καταγραφή επιβλαβών συστατικών που δεν χρησιμοποιούνται στη σύνθεση.

Η σειρά ΑΡΤΕΜΙΣ είναι η πρώτη από τις Ancient Facial Remedies, με Καταπραϋντική & Ηρεμιστική δράση για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Καταπραϋντική & Ενυδατική Κρέμα λεπτής υφής για Πρόσωπο & Μάτια, μια ελαφριά και ενυδατική φόρμουλα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Εμπλουτισμένη με αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριδιακά και επουλωτικά βοτανικά συστατικά δρα σαν πολύτιμο χάδι ανακούφισης για την ευαίσθητη επιδερμίδα.