O οίκος Marchesa λανσάρει το πρώτο του άρωμα

O οίκος Marchesa λανσάρει το πρώτο του άρωμα

Και το όνομα αυτού: Parfume d'Extase

«Μια βραδινή δημιουργία μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα και ακριβώς αυτό θέλαμε να επιτύχουμε μέσα από το άρωμά μας» είπε η Georgina Chapman, η μία εκ των δύο designers του οίκου Marchesa στην Telegraph. «Δεν θέλαμε να είναι γλυκό. Ούτε εγώ ούτε η Georgina αγαπάμε τα αρώματα που σε λιγώνουν, και δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό κατά τη δημιουργία του Parfume d'Extase» συμπλήρωσε η συνεργάτης της, Keren Craig.


Το διάφανο, πολυεδρικό μπουκάλι του αρώματος θυμίζει κρύσταλλο και αυτό δεν ήταν τυχαίο: «Κοιτώντας τις τσάντες που σχεδιάζουμε και τα κρύσταλλα που τις στολίζουν, βρήκαμε το στοιχείο που μας ενέπνευσε για το σχεδιασμό του μπουκαλιού», είπε η Chapman στο WWD.


Όσο για τον χαρακτήρα του αρώματος, συνδυάζει νότες από ίριδα, φρέζια και φρέσκα φύλλα βιολέτας, στην καρδιά του έχει γιασεμί και στη βάση του νότες από ρίζα ίριδας και musk. Το λανσάρισμά του θα γίνει στην αμερικάνικη αγορά το Σεπτέμβριο και θα πωλείται αποκλειστικά στα Sephora (η τιμή του κυμαίνεται από 60 έως 85 δολάρια), όμως προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για την άφιξή του στην Ευρώπη.



Διαβάστε ακόμα:

Η Lady Gaga ξέρει από Fame

Κυκλοφόρησε: Το άρωμα που αδυνατίζει (;)

Η Gwyneth Paltrow στην καμπάνια για το νέο άρωμα Hugo Boss