Πόσα μανικιούρ κάνει η Lady Gaga (τη μέρα);

Πόσα μανικιούρ κάνει η Lady Gaga (τη μέρα);

Το αποκαλύπτει η ίδια -και εξηγεί τους λόγους- ως guest editor του V Magazine

«Πιστεύω πως κάθε γυναίκα- ανεξάρτητα από το πόσο stylish είναι η εμφάνισή της- κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις από όλες τις άλλες αν έχει περιποιημένα άκρα» γράφει η Mother Monster και παροτρύνει τις αναγνώστριες να «κόψουν επιτέλους αυτά τα πετσάκια!». Η σταρ, η οποία έχει φορέσει ορισμένες από τις πιο extreme τάσεις στο μανικιούρ, έχει όχι έναν αλλά 6 λόγους που επιμένει στο θέμα, όπως γράφει στο άρθρο της:

1. Ένα τέλειο μανικιούρ σας κάνει αυτόματα να δείχνετε πιο όμορφες και καθαρές.
2. Είστε έτοιμες για σεξ και για να βάλετε ένα πέος στο στόμα σας.
3. Είναι ένας τρόπος να εκφράζεστε (με προσοχή όμως).
4. Αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, πράγμα που είναι σημαντικό.
5. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας κάθε μέρα
6. Συμβάλλει στο image μια επιτυχημένης γυναίκας, που είναι πολύ καλό για το επαγγελματικό προφίλ σας.

«Πάρτε έναν καφέ και ένα περιοδικό και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας», γράφει η Lady Gaga. «Αν δεν διαθέτετε τα χρήματα για επαγγελματικό μανικιούρ, μπορείτε να περιποιηθείτε μόνες σας τα νύχια σας (είναι ένα τέλειο χόμπι) και πείτε στις φίλες σας πως τα προϊόντα για mani στο σπίτι είναι εξαιρετικά δώρα. Αν πάλι έχετε την οικονομική άνεση, βρείτε την καλύτερη μανικιουρίστ της πόλης σας και κάντε την την καλύτερή σας φίλη».

Όσο για τα δικά της αγαπημένα, αν θέλει να κάνει μια classy εμφάνιση προτιμάει ένα μανικιούρ με στρογγυλεμένη άκρη και απλικαρισμένο κόκκινο δέρμα στα νύχια, αν πρόκειται για μια καυτή βραδιά επιλέγει το μυτερό σχήμα, με sexy μαύρο βερνίκι και κρύσταλλα, για "trash elegance" προτιμά έντονο γκλίτερ κάτω από ένα διάφανο ροζ nail gel, το απλό ροζ παστέλ είναι ο μπαλαντέρ της αλλά το προτείνει σε συνδυασμό με μυτερό σχήμα για να έχει ενδιαφέρον ενώ για glam looks, τίποτε δεν είναι πιο εντυπωσιακό από νύχια ντυμένα με κρυστάλλους, για ένα τόσο λαμπερό αποτέλεσμα που «θυμίζει Βόρειο Σέλας» όπως λέει ίδια.


Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο λατέξ και γυμνά αγόρια στο πρώτο διαφημιστικό βίντεο του αρώματος της Lady Gaga

Η Lady Gaga ξέρει από Fame

Lady Gaga: πώς φτιάχτηκε το άρωμά της;