Lady Gaga: επιστροφή στις ρίζες της

Lady Gaga: επιστροφή στις ρίζες της

Η Mother Monster είπε αντίο στο ξανθό (σχεδόν)

Ροζ, μπλε, μαύρο, πράσινο, πλατινέ, τυρκουάζ, λίγο απ'όλα τα προηγούμενα - η Lady Gaga έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χρώματα του σύμπαντος στα μαλλιά της (η Katy Perry έχει ακόμα δρόμο για να τη φτάσει), σε σημείο που στην τελευταία αλλαγή αναρωτιώμασταν τι μένει να δούμε στη συνέχεια.


Η στιγμή αυτή έφτασε, η Lady Gaga αποφάσισε πως θέλει αλλαγή και έτσι επέστρεψε στις ρίζες της- κυριολεκτικά. Αυτή τη φορά, λοιπόν, γύρισε τα ξανθά μαλλιά της σε ένα βαθύ, πλούσιο καστανό, που είναι αρκετά κοντά στο φυσικό της χρώμα. Κράτησε, όμως, ένα ενθύμιο από το προηγούμενο look της: «Θα κρατήσω αυτή την ξανθιά τούφα κοντά στο αριστερό μου αυτί. Είμαι Lady όταν είναι κάτω και Gaga όταν είναι μαζεμένη. Τελευταία νιώθω λιγότερο ξανθιά και όλο και περισσότερο καστανή. Αυτό το χρώμα είναι το καφέ του Louis Vuitton, bitch», έγραψε στο twitter και στη συνέχεια ανέβασε μια φωτό με το καινούριο της hair color.


«Και έτσι λοιπόν δείχνουν μαζεμένα ψηλά!!! (Ξέρω πως είναι βαρετό) αλλά είναι fun!», έγραψε η σταρ που σίγουρα δεν πρόκειται να μείνει (μόνο) με αυτό το χρώμα για πολύ.



Διαβάστε ακόμα:


Πόσα μανικιούρ κάνει η Lady Gaga (τη μέρα);

Lady Gaga: με τη γούνα μες στο κατακαλόκαιρο

Η Lady Gaga ξέρει από Fame