Uncut & hot!

Uncut & hot!

Δείτε την uncut version του σποτ που υπογράφει ο Mario Testino για τα αρώματα Pour Femme & Pour Homme των Dolce&Gabbana

Τα δύο διαχρονικά αρώματα του τρομερού διδύμου, Pour Femme και Pour Homme, επαναλανσάρονται αυτή τη σεζόν με μια καμπάνια που έχει ήδη συζητηθεί για δύο λόγους: διότι τη σκηνοθετεί ο Mario Testino και γιατί πρωταγωνιστεί η Laetitia Casta, η οποία κάνει το ντεμπούτο της ως μούσα του οίκου.


«Η Laetitia πάντα μας μάγευε με τον αισθησιασμό, την ομορφιά και την θηλυκότητά της- είναι η τέλεια ενσάρκωση της μοντέρνας γυναίκας Dolce&Gabbana» είχαν δηλώσει οι σχεδιαστές όταν κυκλοφόρησε η είδηση της συνεργασίας τους, πράγμα που επιβεβαιώνεται από την uncut version του διαφημιστικού σποτ που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.


Γυρισμένη σε black&white, η καμπάνια αφηγείται με γρήγορες, κοφτές σκηνές γεμάτες ένταση, την έλξη ανάμεσα στην sexy Laetitia Casta και τον ανερχόμενο ηθοποιό και μοντέλο, Noah Mills- ο οποίος έχει ήδη συμμετάσχει σε αρκετά shows και διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου και στη συγκεκριμένη απλά κόβει την ανάσα!


Τα γυρίσματα έγιναν στη Σικελία, στο μαγευτικό χωριό Erice και την παραλία La Riserva Naturale dello Zingaro ενώ το soundtrack δεν είναι άλλο από το Città Vuota της Mina.



Διαβάστε ακόμα:

Laetitia Casta: η νέα μούσα των Dolce & Gabbana

Η προκλητική φωτογράφιση της Laetitia Casta δια χειρός Karl Lagerfeld!

Βήμα-βήμα: το λαμπερό, natural μακιγιάζ της Νίκης από τον Senior Makeup Artist & Training Manager του Dolce&Gabbana Makeup, Βαγγέλη Θώδο