Η Katy Perry με πορτοκαλί μαλλί

Η Katy Perry με πορτοκαλί μαλλί

Στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του L'Officiel

Δεν προλάβαμε να τη συνηθίσουμε με μαύρα μαλλιά- όπως εμφανίστηκε στην καμπάνια της ghd- και άλλαξε ξανά χρώμα: η Katy Perry φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού L'Officiel με ένα φλογερό πορτοκαλί haircolor, που δένει πολύ γλυκά με την λευκή επιδερμίδα της και το μακιγιάζ σε παστέλ τόνους.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ δοκιμάζει αυτό το χρώμα - πέρσι το καλοκαίρι εμφανίστηκε με ginger red το οποίο στη συνέχεια γύρισε σε ένα ombre πάνω σε αυτή την απόχρωση- ενώ φέτος, μέχρι αυτή τη στιγμή, την είδαμε με μοβ και μπλε μαλλιά.


Πρόσφατα η Perry χώρισε από τον John Mayer, μετά από 2 μήνες σχέσης. Σύμφωνα με τις φήμες, οι δυο τους κάθε άλλο παρά φίλοι έχουν μείνει καθώς ο Mayer- παρά τις υποσχέσεις που της έδινε ότι έχει αλλάξει- μόλις την κατέκτησε, την παράτησε! «Η Κaty προσπαθεί να δείξει ότι η σχέση δεν ήταν παρά μία περιπέτεια, κάτι εφήμερο αλλά είναι πολύ αναστατωμένη. Το κάνει να δείχνει ασήμαντο αλλά έχει πληγωθεί» δήλωσε στο US Magazine πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Προχθές, πάντως η Perry εθεάθη να τρώει σε εστιατόριο του Los Angeles με τον, επίσης πρόσφατα χωρισμένο, Robert Pattinson- γεύμα της παρηγοριάς ή μήπως ένα νέο ζευγάρι στο Hollywood;



Διαβάστε ακόμα:


Με ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού ο Rοbert Pattinson;

Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι

H colorist της Katy Perry, Rita Hazan, μεταμορφώνει μια fan της star!