Νέα άφιξη: BB Cream με υπογραφή της The Body Shop

Νέα άφιξη: BB Cream με υπογραφή της The Body Shop

Είναι το νέο αστέρι της σειράς προϊόντων μακιγιάζ All-In-One

Η All-In-One της The Body Shop δεν απλά μια σειρά μακιγιάζ- πίσω από κάθε προϊόν της βρίσκονται εκλεκτά συστατικά με ισχυρή δράση, όπως η Βιταμίνη Ε και το έλαιο μαρούλα από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, που περιποιούνται την επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο.


Η νέα BB Cream της The Body Shop που προστίθεται στην σειρά, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει καλλυντική φροντίδα με τις ιδιότητες του makeup. Στη σύνθεσή της περιέχει μικροκάψουλες χρωστικών που σπάνε όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, αποδεσμεύοντας το χρώμα που περιέχουν,ώστε να απλώνεται τέλεια και να γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντας ομοιομορφία και λάμψη. Επιπλέον, η ανάλαφρη σύστασή της εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη στο πρόσωπο.


Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς All-In One, και η νέα BB Cream περιέχει έλαιο marula το οποίο η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στη Ναμίμπια. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει πάνω απο 5000 γυναίκες που ζουν σε αγροτικές κοινότητες να αποκτήσουν έναν βαθμό ανεξαρτησίας και επάρκειας καθώς και να υποστηρίξουν ενεργά τα παιδιά τους, εξασφαλίζοντας χρήματα για την εκπαίδευσή τους.


Διαβάστε ακόμα:

The Body Shop Vineyard Peach

The Body Shop: Scents of the World

Go (coco)nuts!