Blake Lively: Ποιο είναι το πιο αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

Blake Lively: Ποιο είναι το πιο αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

H star μίλησε στην αγγλική Vogue για beaute, γυμναστική και το νέο άρωμα του οίκου Gucci

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας βρέθηκε η Blake Lively για την προώθηση του αρώματος Gucci Premiere, στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί. «Η αλήθεια είναι πως το μύρισα αφού είχαμε κλείσει τη συμφωνία!» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο site της αγγλικής Vogue. «Όμως, είχα δει το concept της καμπάνιας, και όλα όσα παρουσίασαν οι υπεύθυνοι με ενθουσίασαν, ήταν κάτι στο οποίο ήθελα να συμμετάσχω- η iconic γυναίκα, ο αέρας από Old Hollywood, η γυναίκα των 40s που θα μπορούσε να είναι και των 70s, ακόμα και της εποχής μας. Είναι ο συνδυασμός διαχρονικότητας και δύναμης αλλά και θηλυκότητας και αισθησιασμού. Το μύρισα λοιπόν στην πρώτη φωτογράφιση και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ γιατί πραγματικά εξέφραζε όλα τα παραπάνω- το δέρμα και το ξύλο δίνουν μια αρρενωπή διάσταση και μετά το περγαμόντο και τα εσπεριδοειδή και οι λουλουδάτες νότες βγάζουν έναν υπέροχο, θηλυκό χαρακτήρα».


Όταν ρωτήθηκε για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, η Blake απάντησε: «Δουλεύω τόσο πολύ, που όταν δεν είμαι στα πλατώ προσπαθώ να μην βάφομαι τόσο αλλά να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου. Χρησιμοποιώ την κρέμα σώματος Creme de la Mer- ξέρω πως είναι πολυτέλεια αλλά είναι τόσο, μα τόσο καλή- και κατά τα άλλα αποφεύγω το μακιγιάζ.»

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να επιμελείται μόνη της το χτένισμα και το μακιγιάζ της, η star τις επιβεβαιώνει: «Πάντα βρίσκω μόνη μου τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου για μια επίσημη εμφάνιση, το ίδιο και το τι θα φορέσω. Όταν έχω την τύχη να βρίσκομαι στα χέρια των ειδικών, θα τους πω: "αυτή είναι η ιδέα σου, άσε με να την πραγματοποιήσω με έναν τρόπο πιο όμορφο". Μπορεί να είναι αυτό το διαχρονικό Old Hollywood look ή τα ατημέλητα μαλλιά της Kate Moss ή το sleek ponytail της J-Lo. Εξαρτάται από το ποιά θέλω να είμαι εκείνη τη βραδιά.»



Διαβάστε ακόμα:

30 δευτερόλεπτα με την Blake Lively

Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Blake Lively: με υπέροχα ψηλοτάκουνα στα γυρίσματα του Gossip Girl