To Liftactiv Serum 10 της Vichy... μεγαλώνει!

To Liftactiv Serum 10 της Vichy... μεγαλώνει!

Ο ισχυρός ορός νεότητας έρχεται σε νέα, supersize συσκευασία

Μόλις ένα χρόνο από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, ο ισχυρός ορός νεότητας Liftactiv Serum 10 της Vichy- ο οποίος έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις σχετικά με την καινοτομία του- κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά των beauty addicts και την 1η θέση στο φαρμακείο!


Αυτό το μήνα, έρχεται σε νέο supersize 50 ml, και με την ευκαιρία σας θυμίζουμε τους λόγους που αυτός ο ορός έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας: Κάθε σταγόνα του Liftactiv Serum 10 δρα σε σημεία-κλειδί για τη νεότητα της επιδερμίδας: βασισμένο σε υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών (Ραμνόζη 10%) προσφέρει αντιρυτιδική δράση, άμεση λάμψη, αποτέλεσμα lifting, συσφίγγει τους πόρους, ενυδατώνει και οπτικό αποτέλεσμα σύσφιγξης μέσα στα πρώτα 10 λεπτά!


Δερματολογικά ελεγμένος και κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας- ακόμα και για ευαίσθητες- ο ορός Liftactiv Serum 10, με συστηματική χρήση, επανορθώνει και τις πιο έντονες ρυτίδες. Μέσα σε 10 λεπτά, η επιδερμίδα γίνεται 32% πιο απαλή, αποκτώντας βελούδινη υφή και το 10% των ρυτίδων δείχνει πιο λείο.


Σε ένα μήνα χρήσης οι ρυτίδες μειώνονται θεαματικά στα 4 πιο απαιτητικά σημεία του προσώπου, 17% στο μέτωπο, 21% στο πόδι της χήνας, 27% κάτω από τα μάτια, 16% στις ρινοπαρειακές πτυχώσεις χαρίζοντας ορατά πιο αναζωογονημένο, νεανικό πρόσωπο.



Διαβάστε ακόμα:

Το νέο, θηλυκό πρόσωπο της Vichy!

Ιδανική επιδερμίδα: είναι στο χέρι σας!

Vichy Nutriextra Oil: βάλσαμο για την ξηρή επιδερμίδα