Τα μαλλιά της Lady Gaga... λάμπουν-κυριολεκτικά!

Τα μαλλιά της Lady Gaga... λάμπουν-κυριολεκτικά!

Όχι, ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα στο κεφάλι της Mother Monster

Δεν έχει περάσει καν μήνας από την αλλαγή σε καστανό ("του Louis Vuitton" όπως το χαρακτήρισε η ίδια) και η Lady Gaga αποκάλυψε ένα νέο look: σε ένα video στο YouTube εμφανίστηκε με μια πλατινέ περούκα που λάμπει σαν τον Πύργο του Άιφελ τη νύχτα.


«Αυτή είναι μια χειροποίητη περούκα που έφτιαξε ο Frederic Aspiras. Και ήταν μια ιδέα δική μου, της Tara (της makeup artist της star), του Frederic και του φίλου μας Chris (Vineyard). Είναι φτιαγμένη από αληθινή τρίχα και τις καλύτερες οπτικές ίνες που υπάρχουν. Έχουν τόσο φυσική κίνηση που μοιάζουν με φυσικά μαλλιά», λέει η τραγουδίστρια. «Μας πήρε από έξι μήνες για να φτιαχτεί και η ιδέα πίσω από αυτή ήταν η εικόνα μιας πριγκίπισσας του Disney που βρέθηκε σε... rave party! Έχει τη δυνατότητα να φορτίζεται αλλά και να συνδέεται με την κονσόλα που ελέγχει τα φώτα του stage, οπότε ο υπεύθυνος μπορεί να ελέγχει την ένταση της λάμψης».


Πάντως από όσα έχει κάνει στο κεφάλι της μέχρι σήμερα η Lady Gaga, αυτή είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές ιδέες για τις εμφανίσεις της στη σκηνή- δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση.



Διαβάστε ακόμα:


Lady Gaga: επιστροφή στις ρίζες της

Πόσα μανικιούρ κάνει η Lady Gaga (τη μέρα);

Μετά το κρεατο-φόρεμα της Lady Gaga έρχεται το φόρεμα από... σούσι