Kim Kardashian: Δίνει beauty tips στον Kanye West

Kim Kardashian: Δίνει beauty tips στον Kanye West

Και εξηγεί-μεταξύ άλλων- πώς δημιουργεί το εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας μόνο μάσκαρα

Οι πολυμήχανες αδελφές Kardashian εκτός από τη συλλογή ρούχων ετοίμασαν και μία σειρά μακιγιάζ, την Khroma Beauty και ένα νέο άρωμα ονόματι True Reflection. Στο λανσάρισμα του μακιγιάζ και του αρώματος, η Kim μίλησε στο allure περί ομορφιάς και βέβαια, για τον καλό της, Kanye West.


Η πρώτη της επαφή με το μακιγιάζ...
«Ήμουν 14 χρονών όταν ο πατέρας μου έκλεισε για μένα και τις αδελφές μου μαθήματα μακιγιάζ στη σχολή Joe Blasco και τα βιντεοσκόπησε. Μάθαμε πώς να χρησιμοποιούμε eyeliner, φον ντε τεν, concealer- πράγματα που τότε δεν ήξερα καν πως υπάρχουν. Ήθελε να είμαστε περιποιημένες. Θυμάμαι μια μέρα, γύρισα σπίτι με μαύρο κραγιόν και eyeliner και φρίκαρε.»


Το χαρακτηριστικό του προσώπου της που τονίζει περισσότερο...
«Μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα μάτια μου. Σταμάτησα να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες τους τελευταίους 6 μήνες αλλά έχω καταφέρει να δημιουργώ το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας διαφορετικές μάσκαρα. Ξεκινάω γυρνώντας τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι, περνάω μάσκαρα, τελειώνω το υπόλοιπο μακιγιάζ και από πάνω περνάω μια εντελώς διαφορετική μάσκαρα και αυτό τις κάνει πιο μακριές και πλούσιες. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.»


Λάθη που έχει μετανιώσει...
«Υπάρχουν παλιές φωτογραφίες μου που τις κοιτάω και θέλω να κρυφτώ. Βλέπω τα μαλλιά μου, που με τις τεράστιες μπούκλες, τόσο φουσκωτά- με τρελαίνει, κυριολεκτικά. Γελάμε με τις αδελφές μου όταν βλέπουμε πώς βαφόμασταν κάποτε. Λατρεύουμε το μακιγιάζ αλλά πλέον είμαστε πολύ επιλεκτικές και πολύ πιο έμπειρες στο πώς θα το εφαρμόσουμε. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από μια μαύρη γραμμή και λίγη μάσκαρα, να φαίνεται πραγματικά απλό. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή γραμμή όπου πρέπει να σταματάς πριν περάσεις στην υπερβολή. Ακόμα λατρεύω το μακιγιάζ αλλά δεν το παρακάνω.»


Όσο για τον Kanye...
«Και βέβαια του δίνω συμβουλές ομορφιάς και λέω τη γνώμη μου για τα αρώματα που φοράει. Όπως εξάλλου γίνεται μέσα σε κάθε σχέση- δίνουμε ο ένας στον άλλο συμβουλές.»



Διαβάστε ακόμα:

Πριν και μετά: Η μεταμόρφωση της Kim Kardashian

H Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian!

Kim Kardashian: Δεν θα λάβει άστρο στο Walk Of Fame